Ovaj oglas je neaktivan

Apartman i sobe True Colours

Opis:

Ovaj udoban stan s 3 spavaće sobe nalazi se samo 1 minutu od Korza, u samom srcu Rijeke. Moguće unajmiti cijeli stan ili svaku sobu posebno. Prostor odiše toplinom, udobnošću, živim bojama, čistoćom i dosta je svijetao. Prostran je, idealan za prijatelje, veće grupe, parove ili obitelji. Ima 6 kreveta i 2 kauča na razvlačenje u sobama i dodatnu garnituru na razvlačenje u dnevnom boravku. Smještaj ima centralno grijanje i nalazi se na 3. katu zgrade s liftom.

Grimizna soba je prostrana s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje, 2 noćna ormarića i velikim ormarom. Zelena je soba također prostrana i svijetla, s nježno zelenim zidovima i dva jednostruka kreveta, ormarom i kredencom. Lavanda je najveća soba s 2 jednostruka kreveta (koja se po potrebi mogu spojiti), širokim kaučem na razvlačenje, ormarom i kredencom. Svaka soba ima dodatne stolice, a Zelena i Lavanda imaju stolove za rad na laptopu ili uživanje u kavi.
Zajedničke prostorije u stanu su: balkon, dnevni boravak uređen za uživanje i druženje te opremljena kuhinja i kupaona. Sve prostorije imaju Wifi. U dnevnom boravku možete naći igraće karte i društvene igre.
Ako putujete sa svojim ljubimcima, želimo da se i oni osjećaju dobrodošlima pa imamo posude, dekice i WC za mace ako su Vam potrebni.
Nudimo tjedne i mjesečne popuste za rentanje na duži period.

Šifra oglasa: 128348
Zadnja izmjena: 24.09.2020.
Broj prikaza: 13 puta