Ovaj oglas je neaktivan

Buje, Kaštel, građ. zemljište s projektom

  1. 800.000 €
Opis:

Čaluk nekretnine u ponudi imaju građevinsko zemljište veličine 23.628m2 u Bujama, Kašteli.
Ima važeću građevinsku dozvolu te projekt za izgradnju integriranog hotela sa 7 vila i restoranom.

Integralni hotel smješten je u naselju Gadari u gradu Buje. Sastoji se od centralne zgrade s recepcijom i restoranom na jugu zahvata, te sedam identičnih luksuzno opremljenih vila s bazenima na sjeveru obuhvata hotela. Hotel je ograđen i funkcionira kao samostalna cjelina unutar naselja. Svaka vila ima svoju ograđenu okućnicu na parceli s više od 1000m2 u prosjeku te su oblikovane kako bi svaki korisnik pojedine vile uživao u vlastitoj privatnosti, pogledu na more te osunčanom bazenu.
Između samih vila i centralne zgrade smještene na glavnoj prometnici naselja je zelena zona, gusto pošumljena autohtonom vegetacijom koja u sebi skriva sportsko-rekreativni sadržaj ( multifunkcionalni teren 40x20m, teniski teren, fitness na otvorenom).
Glavna zgrada je smještena na jugu uz glavnu prometnicu te prvenstveno služi kao prijemni centar i ugostiteljski prostor kompleksa s kapacitetom dovoljnim za sve posjetitelje. U samoj zgradi su sadržane smještajne jedinice identične onima u kućama za odmor. Oblikovana je u stilu vila te odražava isti vizualni identitet. Zgradom dominira veliki natkriveni trijem koji formira glavni ulaz i cijeli kompleks.
Kuća za odmor kompleksa integriranog hotela oblikovana je kao katnica nepravilnog “L” oblika koja je po svom presjeku podijeljena u dvije funkcionalne cjeline. U prizemlju se nalazi dnevni trakt s ulaznim prostorom, dnevnim boravkom, blagovaonom, kuhinjom, wc-ima, saunom i vanjskom nišom za roštilj dok su na katu smještene četiri spavaće sobe svaka sa svojom kupaonicom i predprostorom s ugradbenim ormarom. Kuće su introvertnog karaktera sa zatvorenim vanjskim fasadama, ograđene zidovima uz koje se sadi gusto zelenilo kako bi se postigla dodatna privatnost za posjetitelja. U središtu svake parcele se nalazi vanjska natkrivena terasa s bazenom.
Čaluk nekretnine j.d.o.o.

Šifra oglasa: 230967
Zadnja izmjena: 23.01.2021.
Broj prikaza: 12 puta