Ovaj oglas je neaktivan

Ekskluzivno! Atraktivna kuća s bazenom

  1. 329.000 €
Opis:

Na brežuljku iznad Rapca smjestio se je srednjovjekovni grad Labin čije se staro ime Albona prvi put spominje 285. g. poslije Krista. Rodni grad Matije Vlačića, reformatora i suradnika Martina Luthera, danas je kulturno i administrativno središte. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja.

Na udaljenosti 5 km od Labina smjestilo se mirno mjesto, u kojem je smještena ekskluzivna atraktivna kuća s bazenom za prodaju.
Ukupna površina nekretnine je 200 m², sa prostranom okućnicom od 1.180 m².
U prizemlju kuće nalazi se kuhinja s blagovaonom, dnevni boravak s izlazom na natkriveno terasu na kojoj budući kupac ove nekretnine, može uživati i opuštati se u zelenilu, koje krasi ovu prekrasnu nekretninu. Na katu nalazimo još i dvije spavaće sobe sa kupaonicom.
Sobe imaju pristup na natkrivenu terasu sa koje se pruža pogled na predivnu prirodu.

U okućnici ove divne kuće utopljen u zelenilo smjestio se i bazen sa sunčalištem, koji ovoj nekretnini daje dodatan šarm.
U prizemlju na natkrivenoj terasi smještena je i otvorena ljetna kuhinja, u kojoj budući kupac ove nekretnine može uživati u pripremi i degustaciji raznovrsnih delicija.

Prednost je blizina mora i svih javnih sadržaja (cca 5 km), zračne luke Pula (cca 40 km).
Ova je nekretnina idealna za stvaranje topline obiteljskog doma, ali sama lokacija donosi vam i odličnu mogućnost korištenja iste u turističke svrhe.
Prilika!

ID kod agencije: IS1044

Lorena Kogej, agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 216052
Zadnja izmjena: 05.09.2020.
Broj prikaza: 10 puta