Ovaj oglas je neaktivan

Istra, Rovinjsko selo, poljop. zemljište 5.685m2

  1. 87.800 €
Opis:

Istra, Rovinjsko selo - poljoprivredno zemljište od 5.685 m2 s pogledom na more i Rovinj

Na cesti Rovinj – Kanfanar, svega 5 – 6 km udaljeno od Rovinja, nalazi se naselje Rovinjsko Selo sa čijih se brežuljaka pruža predivan pogled na grad Rovinj i rovinjski arhipelag.
Danas, Selo samo po nazivu jer se stalno razvija i pomalo postaje predgrađe Rovinja. Na oko jednom kvadratnom kilometru izgrađeno je u prošlosti do danas oko 400 kuća. One starije, grupirane su na nekoliko lokacija (Rudelići, Čupići, Morovi, Vičani – noseći nazive obitelji koje su u njima prije više desetljeća obitavale) a koje predstavljaju lijep primjer seoske arhitekture iz 19. i početka 20. stoljeća, danas gotovo sve adaptirane.
Stare su kuće predivna prizemna ili jednokatna kamena zdanja, s baladurom i šternom, te dvorištem ograđenim zidanom ogradom unutar koje se može pronaći još poneka krušna peć stara stotinjak godina. Novoizgrađene kuće inkorporirane su unutar starih jezgri ili na rubovima naselja. Povezane su uličicama, s lijeve i desne strane glavne seoske prometnice, a koje dalje nastavljaju put u polja ograđena suhozidom.

Upravo na samom rubu Rovinjskog sela prodajemo poljoprivredno zemljište od 5685 m2 s kojeg se vidi more i grad Rovinj.
Zemljište je na početku u blagom padu, ali je veći dio parcele na uzvisini od same prometnice s koje se pruža pogled na more i Rovinj.
Struja i voda su uz samu parcelu, na glavnoj cesti. Čisto i uredno vlasništvo.

Mogućnost parcelizacije zemljišta.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

ID kod agencije: 11414

DUX Nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 557 4566
Tel: 051/518-174
E-mail: [email protected]

Šifra oglasa: 255651
Zadnja izmjena: 01.07.2022.
Broj prikaza: 11 puta