Ovaj oglas je neaktivan

Medulin, okolica, moderna vila, pogled na more

  1. 395.000 €
Vrsta kuće Samostojeća kuća
Broj katova 1 kat
Prateći objekti
  • Bazen
Okućnica
  • Uređena
Opremljenost i sadržaji
  • Pogled na more
  • Balkon/lođa/terasa

Opis:

Medulin spada među reprezentante istarskog turizma i jedno je od dvadesetak najpoznatijih kupališnih imena na Jadranu. Dinamičan razvoj Medulina počiva na valorizaciji prirodne osnove i fizionomiji pitomog pejzaža. Svaki posjetitelj Medulina može tu naći pravu oazu mira i tišine, bogatu pejzažima ovog mediteranskog krajolika, ali istodobno može ovdje provesti vrlo dinamičan i sadržajima bogat odmor.

Danas je Medulin poznato turističko središte koje uz hotele i autokampove posjeduje i izuzetnu ponudu soba i apartmana u privatnom smještaju. Sve je tu podređeno turizmu. U mjestu se nalazi banka, pošta, turistička ambulanta, cvjećarna, vinarije, frizerski saloni, brojne trgovine, zlatarne, suvenirnice, zelena tržnica... Uzdanica medulinskog turizma je sport: tenis, nogomet, mini golf, kuglanje, boćanje, beach-voley, jahanje. Škola surfa, jedrenja, ronjenja, jahanja, skijanja na vodi. Mogućnost najma motornih čamaca, sandolina, pedalina, skutera, bicikla i motocikla. Mladi znaju Medulin po čuvenoj diskoteci, dok se poklonici žive glazbe i svih plesnih ritmova rađe okupljaju po brojnim terasama. Medulin je poznat po kvalitetnim koncertima ozbiljne glazbe koji se održavaju u ljetnim mjesecima, a četrdesetak restorana pravi je izazov gurmanstva, bilo suvremenog ili autohtonog, ribljeg, mesnog, vegetarijanskog.

Nedaleko Medulina smjestila se ova moderna vila s bazenom i pogledom na more. Pruža se kroz prizemlje i kat.
U prizemlju se nalazi open space, ostava te WC, a na katu četiri spavaće sobe s kupaonicama i terasom s koje se pruža pogled na more.

Kuća je u turističkom najmu te kupac preuzima već uhodani posao.

ID kod agencije: IS1043

Sandra Miletić
Agent s licencom
Mob: 091/988-5843
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/7387-200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 216053
Zadnja izmjena: 20.04.2021.
Broj prikaza: 26 puta