Ovaj oglas je neaktivan

Panoramski pogled na more - odlična prilika!

  1. 315.000 €
Vrsta kuće Samostojeća kuća
Broj katova 1 kat
Priključci
  • Voda
  • Struja
U blizini
  • Igralište
  • Trgovina
  • More
  • Vrtić
  • Škola

Opis:

Ne tako daleko od malog turističkog grada Labina, u raškom zaljevu, smjestila se kuća u izgradnji.
Pješačka udaljenost dijeli Vas od plaža, trgovine, mirne lučice u kojoj možete iznajmiti brodicu i krenuti u istraživanje mnogobrojnih sakrivenih uvala raškog zaljeva, zatim odličnih ribljih restorana u kojima možete kušati delicije našeg kraja, vinskih i biciklističkih staza i ostalih interesantnih sadržaja.

Panoramski pogled na more i zelenilo pruža se sa kuće koja može postati upravo Vaš dom ili investicija za turistički najam.
Sastoji se od prizemlja 40 m2 i prvog kata 40 m2. U prizemlju se nalaze kuhinja s dnevnim boravkom, blagovaonicom i spremištem, prvi kat sastoji se od dvije spavaće sobe, kupaonice i dodatnim prostorom koji možete iskoristiti po vlastitoj želji.
Navedena cijena odnosi se na ožbukanu kuću s postavljenim pločicama, sanitarijama, unutarnjim vratima, staklenom ogradom te uređenim okolišem.

Srednjovjekovni stari grad Labin koji Vam može ispričati pregršt povijesnih priča i pokazati Vam kulturne znamenitosti također je u blizini, zatim, turističko mjesto Rabac, udaljeno je svega 15-ak kilometara ponuditi će Vam odlično uređene plaže, najbliža zračna luka Pula udaljena je 40-ak minuta autom.

Nekretnina vrijedna pažnje, prilika je koju ne smijete propustiti!

Sve dodatne informacije koje Vas zanimaju ili ukoliko želite razgledati nekretninu u izgradnji, nazovite s povjerenjem licencirane agentice s višegodišnjim iskustvom u prometu nekretnina:

ID kod agencije: IS104574

Lorena Kogej, agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Sandra Miletić, agent s licencom
Mob: 091/988-5843
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Šifra oglasa: 264206
Zadnja izmjena: 01.10.2022.
Broj prikaza: 56 puta