Ovaj oglas je neaktivan

Rab, 4 stambene jedinice u kući, neposredna blizina mora

  1. 295.000 €
Vrsta kuće Dvojna kuća
Broj katova 1 kat
Broj parkirnih mjesta 6
Godina izgradnje 2001
Priključci
  • Voda
  • Struja
  • Internet
Opremljenost i sadržaji
  • Balkon/lođa/terasa
  • Čisto vlasništvo
U blizini
  • More

Opis:

Obiteljska kuća smještena je u Barbatu, na parceli površine 616 m2 i ima direktan pristup s prometnice Rab-Mišnjak. U okućnici sa stražnje strane kuće formiran je prostor za parkiranje 5-6 automobila. Ispred kuće, nalaze se terasa i vrt s roštiljem. Uz bočni zid prislonjena je kuća drugog vlasnika. Okućnica je ozelenjena borovima, ukrasnim grmljem i autohtonim raslinjem, ograđena kamenim zidićem prema pješačkom putu, a visokom zidanom ogradom prema susjednoj parceli. Udaljenost od mora je 180 m, što je nekoliko minuta šetnje betoniranim pješačkim putem do prve male plaže.
Kuća ima prizemlje, kat i zasebni pomoćni objekt, ukupno izgrađene površine 296 m2. U prizemlju su tri apartmana, s dva balkona i terasom. Na katu su 4 spavaće sobe, 2 kupaonice, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te dva balkona s pogledom na more. Kuća je adaptirana i dograđena 2001. godine i ima svu potrebnu dokumentaciju, uključujući uporabnu dozvolu. Razred energetske učinkovitosti je „C“.
Uz parkirni prostor nalazi se pomoćni objekt, u kojem je uređen studio apartman, te spremišta s posebnim vanjskim ulazima, ukupne površine 43 m2. Objekt ima uporabnu dozvolu.
Zbog jednostavnog tlocrta i sistema nosive konstrukcije, moguće su prilagodbe unutarnjih i vanjskih prostora. Isto tako moguće je izgraditi vanjsko stepenište i visoko potkrovlje. Kuća ima dva ulaza, jedan s prednje, a drugi sa stražnje strane - s parkirališta. U vrtu ispred kuće ima dovoljno prostora za gradnju bazena.

ID kod agencije: 11313

Nenad Jurković
Agent s licencom
Mob: 091/225-0766
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 215522
Zadnja izmjena: 14.01.2021.
Broj prikaza: 21 puta