O nama
Oglasnik Burza je prvi, najveći i najčitaniji oglasnik na području Primorsko-goranske županije.

Od 1992. godine svojim čitateljima, uz tisuće malih oglasa, donosi i stalne rubrike s korisnim savjetima (pravo, osiguranje, financije, devizno tržište, dionice, nekretnine, poslovne ideje, zdravlje…), najprije putem tiskanog oglasnika, a kasnije i putem web oglasnika Burza.com.hr. U ožujku 2020. prestaje tiskanje oglasnika Burza, a sam oglasnik nastavlja isključivo u internet izdanju.

Internet stranica Burze postoji od 2002. godine na adresi Burza.com.hr gdje Vam je omogućeno jednostavno pretraživanje oglasa, mogućnost kreiranja korisničkog profila, jednostavno upravljanje oglasima, mogućnost dodavanja slika, videa i mape uz oglas, mogućnost postavljanja pitanja našim stručnjacima iz područja poduzetništva, poreza, dionica, radnih odnosa, mogućnost dijeljenja sadržaja na Facebooku i drugim društvenim mrežama i još mnogo toga.

S brojem pojedinačnih posjeta većim od 250.000 mjesečno i s preko 1.4 milijuna pregledanih stranica, Burza.com.hr jedan je od najposjećenijih portala iz Primorsko-goranske županije, a na kojem svoje oglase i reklame redovito objavljuju i korisnici iz drugih gradova i dijelova Hrvatske, kao i iz inozemstva, koji također na naše stranice dolaze u potragu za proizvodima, uslugama i oglasima koji su im potrebni.

Za sve one koji traže publicitet za svoj posao, obrt, usluge ili proizvode, ili one koji prodaju rabljeni auto, kupuju novi stan, namještaj, stare knjige ili bilo što drugo žele prodati/kupiti/zamijeniti/iznajmiti/unajmiti, Burza je oglasnik s kojim neće pogriješiti. Burza.com.hr je spoj dvaju portala:

Burza Oglasi - gdje možete pronaći aktualne, provjerene i ažurne oglase (za točnost i provjerenost brine se naš tim koji provjerava svaki predani oglas) iz brojnih kategorija koje pokrivaju sva područja, od posla, preko nekretnina i automobila do kućanskih potrepština i usluga.

Burza Portal je mjesto gdje možete pronaći članke iz područja poduzetništva, poslovnih savjeta, poreza, financija, radnog prava i ostalih tema koje će Vas zanimati ako ste poduzetnik, zaposlenik ili pokrećete svoj vlastiti posao, ali i područja kućnih ljubimaca, zdravlja, automobila. S velikom bazom članaka raznih tema koje pišu provjereni i etablirani autori, redom stručnjaci u svojoj struci, Burza Portal je mjesto gdje ćete pronaći brojne korisne informacije za vaš poslovni i privatni život.


Oglasnik Burza i internet portal Burza.com.hr u vlasništvu je tvrtke Ri-telefax d.o.o.


Adresa:

Rijeka, Trg Riječke rezolucije 5a


Informacije: 051/212-005

Email: [email protected]


Glavna urednica: Lena Povrženić

Matični broj: 3820793
OIB: 25128946075

Poslovni (žiro) račun: HR39 234000 9151 0986 569 kod PBZ d.d. ZAGREB
Devizni račun IBAN: HR39 234000 9151 0986 569 SWIFT/BIC:PBZGHR2X