Oglašavanje na Burza.com.hr

Mali oglasi na internet stranicama Burze

Oglašavanje putem malih oglasa za poslovne subjekte

Istaknuti mali oglasi na internetu

Mali oglasi na vrhu kategorije

Oglašavanje na Facebook stranici Burze

Oglašavanje putem banner oglasa


Paketi za poslovne korisnike

Mali oglasi na internet stranicama BurzeMali oglasi u neposlovne svrhe objavljuju se besplatno. Svi oglasi predani putem internet stranica Burze osim na internetu bit će objavljeni i u tiskanom izdanju. Tiskano izdanje Burze izlazi svaki četvrtak i prodaje se na kioscima u Gradu Rijeci i ostatku Primorsko-goranske županije, u Istarskoj županiji i na području Grada Zagreba. Verzije oglasa za tiskano izdanje skraćuju se i prilagođavaju formatom za tiskano izdanje.

Burza pridržava pravo provjere identiteta oglašivača sa sadržajem (vrsta proizvoda ili usluge, cijena i sl.) koje ocijeni sumnjivim te odbijanja objave u slučaju da se identitet ne utvrdi. Isto tako zadržava pravo odbijanja objave oglasa za koje ocijeni da su neprikladni ili neprilični.

Oglasi koji sadrže linkove na web stranice i oglasi koji sadrže HTML tagove neće se objaviti.

Poslovni subjekti (trgovačka društva, trgovci pojedinci, obrtnici, agencije, prodavatelji nekretnina i motornih vozila i drugi) nemaju pravo na besplatne male oglase. Burza pridržava pravo provjere identiteta oglašivača ako posumnja da se radi o poslovnom subjektu te odbijanja objave oglasa ako se takva sumnja ne otkloni.

Oglas možete predati na jedan od sljedećih načina:Mali oglasi za poslovne subjekte


Poslovni subjekti (trgovačka društva, trgovci pojedinci, obrtnici, agencije, prodavatelji nekretnina i motornih vozila i drugi) nemaju pravo na besplatne male oglase. Burza pridržava pravo provjere identiteta oglašivača ako posumnja da se radi o poslovnom subjektu te odbijanja objave oglasa ako se takva sumnja ne otkloni.

Da biste započeli s objavom oglasa na portalu Burza.com.hr potrebno je da kreirate svoj profil kao poslovni subjekt te da zakupite Burza Bodove koji se koriste kao valuta za plaćanje usluga. Kupovinom većeg broja BB odjednom ostvarujete popuste. Više o Burza Bodovima saznajte OVDJE

Nakon što oglas predate i prođe obradu našeg oglasnog odjela, oglas će biti objavljen na Burza.com.hr i u tiskanom izdanju tjednika Burza.

Naplata oglasa vrši se dnevno, što korisniku omogućuje veću kontrolu nad potrošnjom i maksimalnu iskoristivost uplaćenog novca.

Cijena malog oglasa za poslovne subjekte je 1 BB dnevno. U cijenu je uključena objava na portalu Burza.com.hr i u tjedniku Burza. Kao poslovni korisnik s aktivnim oglasima imate pravo postaviti svoj oglas i u Facebook grupu Burza oglasi. Ukoliko imate više od jednog aktivnog oglasa, u grupu možete postaviti 1 oglas tjedno i to samo oglas koji je objavljen i na Burza.com.hr stranici.

U bilo kojem trenutku svoj oglas/svoje oglase možete pauzirati i zaustaviti daljnju potrošnju. Kada ste spremni za ponovnu objavu, jednostavno pustite oglas u objavu i on se vraća na internet i u tisak, a naplata se nastavlja! 

Imate li pitanja u vezi malih oglasa za poslovne suvjekte, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!Istaknuti mali oglasi na internetu


Primjer istaknutog malog oglasa na Burza.com.hr. 


Želite li da se Vaš mali oglas istakne među sličnima na internetu, dodijelite mu opciju dodatne promocije i istaknite ga internetu. Vaš oglas će se pojavljivati na pozadini u boji, čime se ističe i povećava mu se uočljivost među sličnim oglasima.

Naplata istaknutog oglasa vrši se dnevno, što korisniku omogućuje veću kontrolu nad potrošnjom i maksimalnu iskoristivost uplaćenog novca.

Cijena istaknutog oglasa na internetu je 1 BB dnevno. Više o Burza Bodovima možete saznati OVDJE.

U bilo kojem trenutku svoj oglas možete pauzirati i zaustaviti daljnju potrošnju. Kada ste spremni za ponovnu objavu, jednostavno pustite oglas u objavu i on se vraća na internet i u tisak, a naplata se nastavlja! 

Imate li pitanja u vezi Istaknutih oglasa na internetu, slobodno nas KONTAKTIRAJTE


Mali oglasi na vrhu kategorije


 

Primjer malih oglasa postavljenih na vrh kategorija Nekretnine na Burza.com.hr. 


Želite li da Vaš mali oglas dodatno privuče pažnju, najbolji način da to učinite je da ga postavite na poziciju na kojoj ga je nemoguće ne primijetiti - na sam vrh kategorije. Oglas će se prikazivati na jednoj od prve tri pozicije na početku grupe kategorija i kategorije. Ukoliko se za te pozicije prijavi više od 3 oglasa, oglasi se prikazuju u rotaciji. Osim na vrhu, oglas se prikazuje i na svojoj redovnoj poziciji. 

Naplata oglasa na vrhu vrši se dnevno, što korisniku omogućuje veću kontrolu nad potrošnjom i maksimalnu iskoristivost uplaćenog novca. 

Cijena postavljanja oglasa na vrh je 2 BB dnevno. Više o Burza Bodovima možete saznati OVDJE.

U bilo kojem trenutku svoj oglas možete pauzirati i zaustaviti daljnju potrošnju. Kada ste spremni za ponovnu objavu, jednostavno pustite oglas u objavu i on se vraća na internet i u tisak, a naplata se nastavlja! 

Imate li pitanja u vezi oglasa na vrhu kategorije, slobodno nas KONTAKTIRAJTE

 

Oglašavanje na Facebook stranici Burze

Facebook stranica Burze trenutno ima preko 11.000 likeova i followera. Svoj oglas možete oglasiti i putem naše Facebook stranice, a usluga uključuje osmišljavanje i postavljanje objave na Facebook stranici Burze te dodatno promoviranje objave 5 dana ciljanoj publici koju ćemo odabrati samo za vas odnosno vaš oglas. 

Cijena objave na Facebook stranici Burze je 200 kn + PDV.

Imate li pitanja u vezi oglašavanja na Facebook stranici Burze, slobodno nas KONTAKTIRAJTE ili nam pošaljite poruku na Facebook

 


Oglašavanje bannerima na internet stranicama Burze


Burza.com.hr idealno je mjesto za reklamiranje ponude Vaše tvrtke, obrta, samostalne djelatnosti, agencije. Izaberite veličinu svojeg bannera/svojih bannera, poziciju, period oglašavanja i to je to.

Ukoliko već nemate gotovi banner, naša grafička priprema izradit će vam ga potpuno besplatno (besplatna izrada se odnosi na statičke bannere).

 

Što su banner oglasi?

Oglašavanje putem banner oglasa najčešći je oblik oglašavanja na Internetu. Radi se o dinamičnim ili statičnim slikama ili video sadržaju na web stranicama, a prikazuju oglašivačku poruku tvrtke. Oni su ujedno i linkovi pa klikom na njega otvara nam se web stranica tog poduzeća. (Izvor: hr.wikipedia.org).


Zašto se oglašavati na internet stranicama Burze?

Internet stranica Burza.com.hr proizašla je iz najvećeg riječkog tiskanog oglasnika koji već 24 godine izlazi i prodaje se na području Rijeke, Primorsko-goranske i Istarske županije te Grada Zagreba te ima vjerne čitatelje i posjetitelje koji putem Burze prodaju, kupuju, iznajmljuju svoje stanove, automobile, namještaj, posao i sve ostalo što im je potrebno.

Oglašavanjem na internet stranicama Burze obraćate se širokoj populaciji Primorsko-goranske i Istarske županije, kao i ostatku Hrvatske, susjednih zemalja i svijeta. Posjetitelji na naše stranice dolaze ciljano – nešto ponuditi na prodaju ili nešto kupiti, iznajmiti, unajmiti i sl. Dakle, to su već u startu ljudi kojima je nešto potrebno.

Osim toga, Burza ima i svoj portal s člancima iz raznih područja (Poslovni svijet, Dom i obitelj, Burza odgovara, Poduzetništvo...) koji zahvaljujući kvalitetnom sadržaju probranih autora privlači veliki broj čitatelja.

Naše stranice imaju preko 440.000 posjeta mjesečno s preko 250.000 posjetitelja, a posjetitelji ukupno pregledaju preko 2 milijuna stranica našeg portala. . Najvećim dijelom to su posjetitelji iz Primorsko-goranske županije, no veliki broj posjetitelja imamo i iz drugih gradova (Zagreb, Pula, Split, Osijek...) i dijelova Hrvatske te iz inozemstva (poglavito BiH, Srbije i Njemačke).

Na našim stranicama imate mogućnost postaviti svoju reklamu-banner u potpunosti u skladu s vašim potrebama – vaš banner može se vidjeti svugdje, a može biti postavljen tako da ga vidi samo ciljana skupina posjetitelja, primjerice u određenu rubriku malih oglasa. Ako niste sigurni koju veličinu, period ili poziciju odabrati te koje podatke staviti na banner, tu je naš marketinški tim koji vam stoji na usluzi za ta pitanja.

* izvor podataka: Google Analytics (podaci za svibanj 2019.)


Pozicije i veličine bannera

Desktop:
Mobitel:
Cjenik za bannere (cijena za 1.000 prikaza, u rotaciji):

 

 

Pozicija

 

Burza.com.hr Naslovnica

Lista oglasa

Pojedinačna stranica oglasa

Burza Portal naslovnica

Pojedinačna stranica članaka

Određena kategorija u oglasima

Određena grupa kategorija u oglasima

Veličina

 

 

 

 

 

  

300x250/mob 300x250

20 kn

X

20 kn

20 kn

X

20 kn

20 kn

336x280/ mob 336x280

X

X

20 kn

X

X

20 kn

20 kn

728x90/mob 300x250

X

20 kn

X

X

20 kn

20 kn

20 kn

 

 
Cijene za fiksne pozicije određuju se individualno, želite li svoj banner postaviti fiksno, KONTAKTIRAJTE nas i napravit ćemo Vam ponudu!


KOLIČINSKI POPUSTI (CPM)

20.000 - 50.000 :  5%

50.001 - 100.000 : 10%

100.001 - 200.000 : 15%

200.001 - 500.000 : 20%

500.001 - 1.000.000 : 30%

preko 1.000.001 : 40%

* cijene se odnose na 1.000 prikaza bannera – CPM (cost per mille), izražene su u kn, PDV je uključen u cijenu


Želite li saznati više o naplati bannera po prikazu, CPM-u i drugim pojmovima važnim kako biste informirano mogli zakupiti svoj banner, ovdje možete pronaći kratki i informativni vodič: Vodič za naplatu.pdf!


Ukoliko imate zahtjev koji niste pronašli u cjeniku, slobodno nam se obratite i formirat ćemo individualnu ponudu prema Vašim potrebama!

 

Dostava materijala i izrada bannera:

Izrada bannera je besplatna za statične bannere (jpg, png). Izrada dinamičkih bannera (HTML, Flash, animirani gif) naplaćuje se 200 kn. Nakon izrade banner postaje vlasništvo naručitelja te se može koristiti za oglašavanje (reklamu) na bilo kojim stranicama.

Materijali (gotovi banneri ili elementi za izradu bannera) dostavljaju se na e-mail: reklame@burza.com.hr

Formati za bannere: GIF, JPG, HTML, Flash, PNG

Za narudžbu bannera ili pitanja u vezi bannera, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!


Paketi za poslovne korisnike - tisak + internet


Tisak je još uvijek važan, a internet sve više dobiva na važnosti... U dilemi ste gdje se oglašavati?  A zašto ne izabrati i jedno i drugo?

Bez obzira kojom djelatnošću se bavite, promoviranje Vaše usluge na internetu danas je neizbježno kako biste dosegli svu Vašu ciljanu publiku. No, u isto vrijeme, tiskana izdanja još uvijek imaju svoje vjerne kupce. 

Zato smo za naše korisnike osmislili pakete koji obuhvaćaju najbolje od oba svijeta - tiska i interneta!

Burza.com.hr idealno je mjesto za reklamiranje ponude Vaše tvrtke, obrta, samostalne djelatnosti, agencije. 

Oglašavanjem na Burza.com.hr i u tjedniku Burza obraćate se širokoj populaciji Primorsko-goranske i Istarske županije, kao i ostatku Hrvatske, susjednih zemalja i svijeta. Posjetitelji na naše stranice dolaze ciljano – nešto ponuditi na prodaju ili nešto kupiti, iznajmiti, unajmiti, potražiti uslugu koja im je potrebna... Dakle, to su već u startu ljudi kojima je nešto potrebno. Zato kao poslovni korisnik možete imati velike koristi od promoviranja svojih usluga na našim stranicama. Ovisno o tome kojom djelatnošću se bavite, za vas smo osmislili mjesečne pakete koji pokrivaju internet i tisak. Na ovaj način opremljeni ste svime što vam treba za kvalietnu promociju vaše ponude. Zahvaljujući raznolikosti pokriva se široku spektar ciljnih skupina. 


Mjesečni paketi za agencije za nekretnine - tisak + internet

Agencije za nekretnine u svojem poslovanju usmjerene su na postavljanje oglasa kako bi došli do svoje ciljane skupine - onih ljudi koji se spremaju nekretninu kupiti, prodati, iznajmiti ili unajmiti. Burza je već više od 20 godina centralno i neizostavno mjesto za promociju ponude brojnih agencija za nekretnine s područja Primorsko-goranske županije, ali i šire, kako u tiskanom izdanju, tako i na internetu. Za agencije za nekretnine pripremili smo posebne pakete prilagođene količini nekretnina u ponudi odnosno mjesečnom budžetu agencije. 
- Banner na Burza.com.hr stranici postavlja se u veličini i na pozicijama po vašem izboru,
prema raspoloživosti, u ponudi su veličine 250x250, 300x250, 160x600, 320x100, 336x280, 728x90 px),

- Istaknute oglase na internetu, odnosno broj dana iz paketa možete rasporediti po želji na svoje oglase,

- U cijenu je uključena izrada reklame za tisak i statičnog bannera (jpg, png). Izrada dinamičkih bannera
(HTML, Flash, animirani gif) dodatno se naplaćuje 200 kn.

Paketi se naplaćuju mjesečno. Svaki dodatni oglas ili usluga iznad kvote u paketu se naplaćuje po redovnom cjeniku.


Za narudžbu ili pitanja u vezi paketa za agencije, slobodno nas KONTAKTIRAJTE ili nas nazovite na 051 214 930.

Ovdje možete preuzeti cjenik paketa u PDF-u.


Mjesečni paketi za usluge -  tisak + internet

Paketi su prilagođeni svima koji nude jednu određenu uslugu ili nekoliko usluga - knjigovođama, građevinarima, majstorima, serviserima...

Svoju uslugu u tiskanom izdanju Burze i na internet stranicama Burza.com.hr možete reklamirati već za 300 kn mjesečno!

- Banner na Burza.com.hr stranici postavlja se u veličini i na pozicijama po vašem izboru,
prema raspoloživosti, u ponudi su veličine 250x250, 300x250, 160x600, 320x100, 336x280, 728x90 px),

- Istaknute oglase na internetu, odnosno broj dana iz paketa možete rasporediti po želji na svoje oglase,

- U cijenu je uključena izrada reklame za tisak i statičnog bannera (jpg, png). Izrada dinamičkih bannera
(HTML, Flash, animirani gif) dodatno se naplaćuje 200 kn.

Paketi se naplaćuju mjesečno. Svaki dodatni oglas ili usluga iznad kvote u paketu se naplaćuje po redovnom cjeniku.

Za narudžbu ili pitanja u vezi paketa za usluge, slobodno nas KONTAKTIRAJTE ili nas nazovite na 051 215 598.