Oglašavanje na Burza.com.hr

Mali oglasi na internet stranicama Burze

Oglašavanje putem malih oglasa za poslovne subjekte

Istaknuti mali oglasi na internetu

Mali oglasi na vrhu kategorije

Hitno paket

Oglašavanje na Facebook stranici Burze

Oglašavanje putem banner oglasa

Paketi za agencije za nekretnine

Paketi za Auto-moto kategoriju


Mali oglasi na Burza.com.hrMali oglasi u neposlovne svrhe objavljuju se besplatno. 

Burza pridržava pravo provjere identiteta oglašivača sa sadržajem (vrsta proizvoda ili usluge, cijena i sl.) koje ocijeni sumnjivim te odbijanja objave u slučaju da se identitet ne utvrdi. Isto tako zadržava pravo odbijanja objave oglasa za koje ocijeni da su neprikladni ili neprilični.

Oglasi koji sadrže linkove na web stranice i oglasi koji sadrže HTML tagove neće se objaviti.

Poslovni subjekti (trgovačka društva, trgovci pojedinci, obrtnici, agencije, prodavatelji nekretnina i motornih vozila i drugi) nemaju pravo na besplatne male oglase. Burza pridržava pravo provjere identiteta oglašivača ako posumnja da se radi o poslovnom subjektu te odbijanja objave oglasa ako se takva sumnja ne otkloni.

Oglas možete predati na jedan od sljedećih načina:Mali oglasi za poslovne subjekte


Poslovni subjekti (trgovačka društva, trgovci pojedinci, obrtnici, agencije, prodavatelji nekretnina i motornih vozila i drugi) nemaju pravo na besplatne male oglase. Burza pridržava pravo provjere identiteta oglašivača ako posumnja da se radi o poslovnom subjektu te odbijanja objave oglasa ako se takva sumnja ne otkloni.

Da biste započeli s objavom oglasa na portalu Burza.com.hr potrebno je da kreirate svoj profil kao poslovni subjekt te da zakupite Burza Bodove koji se koriste kao valuta za plaćanje usluga. Kupovinom većeg broja BB odjednom ostvarujete popuste. Više o Burza Bodovima saznajte OVDJE

Nakon što oglas predate i prođe obradu našeg oglasnog odjela, oglas će biti objavljen na Burza.com.hr.

Naplata oglasa vrši se dnevno, što korisniku omogućuje veću kontrolu nad potrošnjom i maksimalnu iskoristivost uplaćenog novca.

Cijena malog oglasa za poslovne subjekte je 1 BB dnevno (osim za kategoriju Posao gdje je cijena 2 BB dnevno i Posao u inozemstvu gdje je 3 BB).  Kao poslovni korisnik s aktivnim oglasima imate pravo postaviti svoj oglas i u Facebook grupu Burza oglasi. Ukoliko imate više od jednog aktivnog oglasa, u grupu možete postaviti 1 oglas tjedno i to samo oglas koji je objavljen i na Burza.com.hr stranici.

U bilo kojem trenutku svoj oglas/svoje oglase možete pauzirati i zaustaviti daljnju potrošnju. Kada ste spremni za ponovnu objavu, jednostavno pustite oglas u objavu i on se vraća na internet, a naplata se nastavlja! 

Imate li pitanja u vezi malih oglasa za poslovne suvjekte, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!Istaknuti mali oglasi na Burza.com.hr


Primjer istaknutog malog oglasa na Burza.com.hr. 


Želite li da se Vaš mali oglas istakne među sličnima na internetu, dodijelite mu opciju dodatne promocije i istaknite ga internetu. Vaš oglas će se pojavljivati na pozadini u boji, čime se ističe i povećava mu se uočljivost među sličnim oglasima.

Naplata istaknutog oglasa vrši se dnevno, što korisniku omogućuje veću kontrolu nad potrošnjom i maksimalnu iskoristivost uplaćenog novca.

Cijena istaknutog oglasa na internetu je 1 BB dnevno. Više o Burza Bodovima možete saznati OVDJE.

U bilo kojem trenutku svoj oglas možete pauzirati i zaustaviti daljnju potrošnju. Kada ste spremni za ponovnu objavu, jednostavno pustite oglas u objavu i on se vraća na internet, a naplata se nastavlja! 

Imate li pitanja u vezi Istaknutih oglasa na internetu, slobodno nas KONTAKTIRAJTE


Mali oglasi na vrhu kategorije


 

Primjer malih oglasa postavljenih na vrh kategorija Nekretnine na Burza.com.hr. 


Želite li da Vaš mali oglas dodatno privuče pažnju, najbolji način da to učinite je da ga postavite na poziciju na kojoj ga je nemoguće ne primijetiti - na sam vrh kategorije. Oglas će se prikazivati na jednoj od prve tri pozicije na početku grupe kategorija i kategorije. Ukoliko se za te pozicije prijavi više od 3 oglasa, oglasi se prikazuju u rotaciji. Osim na vrhu, oglas se prikazuje i na svojoj redovnoj poziciji. 

Naplata oglasa na vrhu vrši se dnevno, što korisniku omogućuje veću kontrolu nad potrošnjom i maksimalnu iskoristivost uplaćenog novca. 

Cijena postavljanja oglasa na vrh je 2 BB dnevno. Više o Burza Bodovima možete saznati OVDJE.

U bilo kojem trenutku svoj oglas možete pauzirati i zaustaviti daljnju potrošnju. Kada ste spremni za ponovnu objavu, jednostavno pustite oglas u objavu i on se vraća na internet, a naplata se nastavlja! 

Imate li pitanja u vezi oglasa na vrhu kategorije, slobodno nas KONTAKTIRAJTE

 

Hitno paket


Ako hitno trebate prodati, kupiti, iznajmiti, unajmiti, zaposliti, onda je hitno paket vaša najbolja opcija. Odaberite je i mi ćemo sve obaviti za vas kako biste što prije ostvarili cilj - istaknuti vaš oglas na internetu, postaviti ga na vrh kategorije, dodati mu oznaku Hitno i priroritetno ga obraditi. 

Hitno paket uključuje: 7 dana na vrhu kategorije, 7 dana istaknuti, uočljivu oznaku Hitno uz oglas. Vaš oglas će biti prioritetno obrađen po primitku oglasa u radno vrijeme (pon-pet od 8 do 16), odnosno unutar 2 sata izvan radnog vremena i za vrijeme vikenda (osim za period od 20 do 8 sati).

Naplata se vrši jednokratno. Hitno paket ne uključuje i osnovnu cijenu za oglase koji se naplaćuju.

Hitno paket mora imati istaknutu cijenu u oglasu ukoliko je riječ o prodaji.

Cijena Hitno paketa je 50 BB. Više o Burza Bodovima možete saznati OVDJE.


  

Primjer Hitno oglasa na Burza.com.hr. Oglašavanje na Facebook stranici Burze

Facebook stranica Burze trenutno ima preko 12.200 likeova i followera. Svoj oglas možete oglasiti i putem naše Facebook stranice, a usluga uključuje osmišljavanje i postavljanje objave na Facebook stranici Burze te dodatno promoviranje objave 5 dana ciljanoj publici koju ćemo odabrati samo za vas odnosno vaš oglas. 

Cijena objave na Facebook stranici Burze je 30 € + PDV.

Imate li pitanja u vezi oglašavanja na Facebook stranici Burze, slobodno nas KONTAKTIRAJTE ili nam pošaljite poruku na Facebook

 


Oglašavanje bannerima na internet stranicama Burze


Burza.com.hr idealno je mjesto za reklamiranje ponude Vaše tvrtke, obrta, samostalne djelatnosti, agencije. Izaberite veličinu svojeg bannera/svojih bannera, poziciju, period oglašavanja i to je to.

Ukoliko već nemate gotovi banner, naša grafička priprema izradit će vam ga potpuno besplatno (besplatna izrada se odnosi na statičke bannere).

 

Što su banner oglasi?

Oglašavanje putem banner oglasa najčešći je oblik oglašavanja na Internetu. Radi se o dinamičnim ili statičnim slikama ili video sadržaju na web stranicama, a prikazuju oglašivačku poruku tvrtke. Oni su ujedno i linkovi pa klikom na njega otvara nam se web stranica tog poduzeća. (Izvor: hr.wikipedia.org).


Zašto se oglašavati na internet stranicama Burze?

Internet stranica Burza.com.hr proizašla je iz najvećeg riječkog tiskanog oglasnika koji već 24 godine izlazi i prodaje se na području Rijeke, Primorsko-goranske i Istarske županije te Grada Zagreba te ima vjerne čitatelje i posjetitelje koji putem Burze prodaju, kupuju, iznajmljuju svoje stanove, automobile, namještaj, posao i sve ostalo što im je potrebno.

Oglašavanjem na internet stranicama Burze obraćate se širokoj populaciji Primorsko-goranske i Istarske županije, kao i ostatku Hrvatske, susjednih zemalja i svijeta. Posjetitelji na naše stranice dolaze ciljano – nešto ponuditi na prodaju ili nešto kupiti, iznajmiti, unajmiti i sl. Dakle, to su već u startu ljudi kojima je nešto potrebno.

Osim toga, Burza ima i svoj portal s člancima iz raznih područja (Poslovni svijet, Dom i obitelj, Burza odgovara, Poduzetništvo...) koji zahvaljujući kvalitetnom sadržaju probranih autora privlači veliki broj čitatelja.

Naše stranice imaju preko 440.000 posjeta mjesečno s preko 250.000 posjetitelja, a posjetitelji ukupno pregledaju preko 2 milijuna stranica našeg portala. . Najvećim dijelom to su posjetitelji iz Primorsko-goranske županije, no veliki broj posjetitelja imamo i iz drugih gradova (Zagreb, Pula, Split, Osijek...) i dijelova Hrvatske te iz inozemstva (poglavito BiH, Srbije i Njemačke).

Na našim stranicama imate mogućnost postaviti svoju reklamu-banner u potpunosti u skladu s vašim potrebama – vaš banner može se vidjeti svugdje, a može biti postavljen tako da ga vidi samo ciljana skupina posjetitelja, primjerice u određenu rubriku malih oglasa. Ako niste sigurni koju veličinu, period ili poziciju odabrati te koje podatke staviti na banner, tu je naš marketinški tim koji vam stoji na usluzi za ta pitanja.

* izvor podataka: Google Analytics (podaci za svibanj 2019.)


Pozicije i veličine bannera

Desktop:
Mobitel:
Cjenik za bannere (cijena za 1.000 prikaza, u rotaciji):

 

 

Pozicija

 

Burza.com.hr Naslovnica

Lista oglasa

Pojedinačna stranica oglasa

Burza Portal naslovnica

Pojedinačna stranica članaka

Određena kategorija u oglasima

Određena grupa kategorija u oglasima

Veličina

 

 

 

 

 

  

300x250/mob 300x250

3 €

X

3 €

3 €

X

3 €

3 €

336x280/ mob 336x280

X

X

3 €

X

X

3 €

3 €

728x90/mob 300x250

X

3 €

X

X

3 €

3 €

3 €

 

 
Cijene za fiksne pozicije određuju se individualno, želite li svoj banner postaviti fiksno, KONTAKTIRAJTE nas i napravit ćemo Vam ponudu!


KOLIČINSKI POPUSTI (CPM)

20.000 - 50.000 :  5%

50.001 - 100.000 : 10%

100.001 - 200.000 : 15%

200.001 - 500.000 : 20%

500.001 - 1.000.000 : 30%

preko 1.000.001 : 40%

* cijene se odnose na 1.000 prikaza bannera – CPM (cost per mille), izražene su u kn, PDV je uključen u cijenu


Želite li saznati više o naplati bannera po prikazu, CPM-u i drugim pojmovima važnim kako biste informirano mogli zakupiti svoj banner, ovdje možete pronaći kratki i informativni vodič: Vodič za naplatu.pdf!


Ukoliko imate zahtjev koji niste pronašli u cjeniku, slobodno nam se obratite i formirat ćemo individualnu ponudu prema Vašim potrebama!

 

Dostava materijala i izrada bannera:

Izrada bannera je besplatna za statične bannere (jpg, png). Izrada dinamičkih bannera (HTML, Flash, animirani gif) naplaćuje se 200 kn. Nakon izrade banner postaje vlasništvo naručitelja te se može koristiti za oglašavanje (reklamu) na bilo kojim stranicama.

Materijali (gotovi banneri ili elementi za izradu bannera) dostavljaju se na e-mail: [email protected]

Formati za bannere: GIF, JPG, HTML, Flash, PNG

Za narudžbu bannera ili pitanja u vezi bannera, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!Paketi za agencije za nekretnine

Kada je u pitanju oglašavanje nekretnina, na području Primorsko-goranske i Istarske županije Burza je već 27 godina mjesto koje se ne propušta kada se traži stan ili kuća za kupovinu ili najam ili kada se isti želi prodati, čemu svjedoči i stalni rast pregledanih oglasa nekretnina na našim stranicama. Samo u prošloj, 2019. godini u području nekretnina bilježimo godišnji rast posjeta od čak 40%.

Ono što nas razlikuje od sličnih portala je što svojim posjetiteljima prikazujemo samo točne, provjerene i probrane oglase stvarnih nekretnina zbog čega su naše stranice vrlo posjećene i bilježe stalni rast već godinama. To znači da kod nas nema tisuće i tisuće oglasa u kojima se posjetitelj gubi i gdje na kraju ne može pronaći ono što mu je potrebno. Kod nas agencije postavljaju probir iz svoje ponude, aktualne i atraktivne nekretnine koje predstavljaju stvarnu ponudu. 


Za specifične potrebe agencija za nekretnine pripremili smo i posebne pakete. Svim novim agencijama omogućujemo mjesec dana besplatnog oglašavanja s malim paketom, želite li isprobati oglašavanje na Burzi, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!


Oglasi se objavljuju na Burza.com.hr. Osim osnovne objave oglasa, nudimo i dodatne usluge: istaknuti oglas i postavljanje oglasa na vrh kategorije. Nesikorišteni BB ne prenose se u novi mjesec. Više o Burza Bodovima možete saznati OVDJE.

Za zakup paketa na godinu dana odobravamo dodatnih 5% popusta. Više informacija možete dobiti i na 051/214-930.

 


Sinkronizacija putem sustava za upravljanje nekretninama

Agencije za nekretnine svoje oglase za Burzu mogu predavati i direktno iz svoje baze ukoliko su korisnici programa za vođenje nekretnina iRealone ili Nekretnine1.pro.


     
Paketi za Auto-moto kategoriju

Za sve naše poslovne korisnike koji se profesionalno bave prodajom ili iznajmljivanjem automobila, teretnih vozila, motocikala ili dijelova za vozila kreirali smo povoljne mjesečne pakete. Paketi se odnose na Auto-moto kategoriju i sve podkategorije koje tu spadaju. 

U kategoriji Auto-moto posljednjih godina bilježimo stalni rast posjeta. Mjesečno se na Auto-moto dijelu portala pregleda preko 250.000 stranica

Za više informacija o paketima, slobodno nas KONTAKTIRAJTE!