Dragi Vi

Predsjednica

23.02.2017.

Sada se još jednom nasmijte. Tako. Dobro. Rukovanje! Osmijeh. Hvala vam puno potpredsjedniče. Gotovi smo. Ako netko pita o čemu smo pričali – pričali smo o svjetskoj ekonomiji. U redu?

Dragi Vi

Uzimanje dnevnica

16.02.2017.

pitam šale radi, što biste vi napravila? – Ja bi vas odmah prijavila! – Zbilja!? – Ma, šalim se, nemojte mi ovdje drhtati od straha. – Ma ne drhtim ja od straha, ja se smijem. Ha, ha... vidiš?

Dragi Vi

Slavimo novo zaduživanje

09.02.2017.

A tko će vraćati? Kao da je bitno tko će vraćati. Neće vraćati oni koji su se zadužili. Oni će trošiti. Tko će vraćati – to će biti problem onih koji vraćaju. A i oni će vraćati tako da se zaduže

Dragi Vi

Vojni rok ili ljetni kampovi?

02.02.2017.

Činjenica je da će ova Vlada potezati prema obitelji vojsci i domovini. Ali ovo je šala. Kakve će biti kazne za nepoštivanje? Sklekovi? Zatvor? Članstvo u mladeži neke stranke?

Dragi Vi

Predsjednik svijeta

26.01.2017.

Na sreću, Amerika prema periferijama rijetko mijenja svoju vanjsku politiku. Bez obzira tko je predsjednik

Dragi Vi

Ministar je plagijator?

19.01.2017.

To je kao da imaš posla s malim djetetom pa ga zafrkavaš. Ali to dijete nikad ne odraste. I nikad ne uči. Tako da uvijek možeš iznova ponavljati istu foru

Dragi Vi

Hladnoća – utoplite se

12.01.2017.

Naslov je često s upitnikom. Naslov je pitalica. Navlakuša. Koja od vas zahtijeva reakciju. Što li se dogodilo? Kako je reagirao?