Posao  180

Istaknuti oglas: Tražimo vozače C i E kategorije za rad u Njemačkoj. Moguća njemačka prijava. Smještaj na račun poslodavca. Nema dodatnih troškova za zapošljavanje. Rad u tvornici ...

Istaknuti oglas: Veliki broj radnika iz inozemstva svih profila za potrebe vaše tvrtke povoljno, uz jamstvo i rješavanje svih papira nudimo.

Istaknuti oglas: Zavarivača za autogeno varenje cijevi, uz osnovno znanje jezika, u stalni radni odnos u Njemačkoj firmi u blizini Stutgarta, tražimo.

Više zidara i tesara s iskustvom za rad u Njemačkoj tražimo. Obavezni EU papiri, satnica od 13 do 15 €, smještaj osiguran.

Fasader

Tražim posao fasadera. Molim samo ozbiljne poslodavce.

Yacht Club Susak raspisuje natječaj

1. Konobar M/Ž - Priprema i usluživanje jednostavnih pića i posluživanje jela. 2. Kuhar M/Ž - Priprema jednostavnih jela i predjela od mesa i ribe. Rad na roštilju. ...

Mali panin d.o.o. na Viškovu, traži čistačicu s mogućnošću stalnog zaposlenja. Radni sati i plaća po dogovoru. Zvati od 11 do 16 sati.

Gospođu za čišćenje kuće za odmor u Poreču, izlasci gostiju subotom, tražim.

Ovim putem nudimo priliku svakoj osobi kojoj je potreban dodatni izvor prihoda, da se priključe programu koji im može osigurati solidna mjesečna primanja.

Poduzeće “Saturnus” d.o.o. Rijeke traži iskusnog terenskog komercijalistu za područje PG i Istarske županije u stalni radi odnos, za prodaju prehrambene i drogerijske ...

DSK trgovina d.o.o., Viškovo traži djelatnika za servis i montažu grijanja i klima uređaja s B kategorijom i poželjnim iskustvom. Ponude slati isključivo na e-...

Konobarica, kuhara, pom. kuhar/ica

Konobaricu za rad u caffe baru, pomoćnog kuhara/icu i kuhara/icu za rad u kuhinji u restoranu - bistrou u Poreču, za sezonski rad tražim.

Obiteljski dom u Lovranu traži djelatnike za rad za starije i nemoćne osobe. Primamo u radni odnos medicinsku sestru, njegovateljicu i kuharicu.

Kuhinjska djelatnica s iskustvom, vrijedna i uredna traži posao.

Posao u ribarstvu tražim. Imam položene sve brevete i položeno za zapovjednika broda, te B i C kategoriju za nautiku. Mogu raditi i kao skiper.

Posao u ribarstvu tražim. Imam položene sve brevete i položeno za zapovjednika broda, te B i C kategoriju za nautiku.

Posao vozača tražim. Imam položenu B, C, D i E kategoriju, iskustvo u domaćem i međunarodnom prometu te na kiperima.

Zavarivača za autogeno varenje cijevi, uz osnovno znanje jezika, u stalni radni odnos u Njemačkoj firmi u blizini Stutgarta, tražimo.

Potrebni iskusni: - instalatera ventilacija na industrijskim objektima u zapadnoj Njemačkoj. - instalateri vodovoda - instalateri grijanja na industrijskim objektima ...

Tvrtka iz Rijeke potražuje dva radnika za rad na mini bagerima te dva pomoćna građevinska radnika. Mjesto rada Istra, stan i hrana osigurani, uvjeti dobri.

Studentica 24 god., s iskustvom, lijepog izgleda traži posao u butiku.

Njegovateljica sam po struci. Tražim stalni posao : - pomoćna radnica u kuhinji (imam višegodišnje iskustvo) - čuvanje i briga o starijim osobama - čišćenje stanova ...

Čistim stanove, apartmane i vile. Imam 35 godina. Svoj posao radim kako treba. Brza sam i okretna. Imam vlastiti prijevoz i B kategoriju.