Usluge - Potražnja (41)

Filtriraj rezultate

Od:
Do:

Usluge - Potražnja (41)

Broj oglasa po stranici:

Ispomoć u kućanstvu rodilji

Žensku osobu za blagu pomoć u kućanstvu mladoj rodilji tražim. Po potrebi smještaj osiguran ili po nekoliko sati dnevno. Zagreb centar.

3.500 kn~ 461 €

Nudim besplatan smještaj

Nudim besplatan smještaj ozbiljnoj osobi, u zamjenu za manju pomoć invalidnoj osobi, tijekom noći. Po mogućnosti poželjno iskustvo.

Pomoć u kući

Žensku osobu za pomoć u kući od 01.08.2017. god, po 15 dana, tražim.

Stolara za izradu kutnih polica

Majstora koji može pravilno izrezati i kantirati trokutaste ploče od iverala, debljine 36 mm, tražim. Radi se o kutnim policama, pločama, pravokutnih trokuta, kateta ...

Pilara traži!

pilara koji pili motornom pilom za piljenje 10 m2 drva tražim.

Zastupanje u prodaji

Tvrtku koja bi me zastupala u prodaji autorskih radova (online tečajevi), tražim.

Zatvaranje 2 terase, ponude tražim

Zatvaranje 2 terase, ponude tražim

otprilike 12 m2 na terasi od 25 m2 što podrazumijeva prozirni (stakleni ili neki drugi) krov. Ulazno-izlazna klizna vrata te oko 6 staklenih stijena ( postavljene ...

Zidara

Zidara za zidanje pregrada i žbukanje, u kući, tražim.

Ispomoć u čišćenju stana

Tražim pouzdanu osobu za pomoć u čišćenju stana jednom tjedno (najbolje petkom ili vikendom, ali može i po dogovoru). Četveročlana smo obitelj u Splitu.

Građevinsku tvrtku ili pojedinca

Građevinsku tvrtku ili pojedinca za izvođenje radova od temelja do krova svojim materijalom za tlocrtno 43 m2, tražim u zamjenu za poljop. zemljište 1.000 m2 u Poljanama ...

Ženu za čuvanje

Ženu za čuvanje nepokretne ženske osobe, za 10 dana u mjesecu, tražimo.

Kućna pomoćnica

Slobodnu žensku osoba za pomoć u domaćinstvu u Dalmaciji, sa smještajem.

Ženu za čišćenje

Ženu za čišćenje apartmana i glačanje tražimo. Po mogućnosti Crikvenica s okolicom jer smještaj nije osiguran. Posao svakodnevni u 7 i 8 mj. 3-5 sati dnevno. U 6 ...

Građevinara za dovršetak kuće

Građevinara za dovršetak kuće u Grižanama – 4 km od Crikvenice, tražim. Za radnike smještaj besplatno. Zvati od 11-14 sati.

Žensku osobu, slobodnu

Žensku osobu, slobodnu, bez obaveza, do 50 godina, za pomoć u domaćinstvu, tražim. Smještaj i hrana osigurani. Plaća po dogovoru.

Majstora za izradu zida

Majstora za izradu zida

Majstora za izradu manjeg zida od klesanog kamena na području Kastva tražim. U slučaju dogovora može se odmah početi sa radovima.

Građ. tvrtku tražim

za obavljanje radova na dovršenju kuće. U zamjenu nudim teren prekrasnim pogledom na Kvarner.

Studenta za pomoć tražim!

Studenta za pomoć pri izradi jednostavnih crteža u AutoCad-u 2D i po mogućnosti izrade jednostavne animacije za prijavu patenta, tražim.

Iskop

Iskop manje okućnice za septičku te izradu i uređenje iste i izradu međukatne ploče i novog krova u Marčeljima, povoljne ponude tražim.