Filter

Filtriraj rezultate

Od
Do

Usluge - Potražnja

Broj oglasa po stranici:
Sortiraj oglase:

Osobu za obavljanje kućanskih

Osobu za obavljanje kućanskih poslova (kuhanje, čišćenje i sl.), nepušača i antialkoholičara tražimo. Poželjna vozačka dozvola.

Umirovljenicu za vođenje domaćinstva

Umirovljenicu, udovicu, SSS, kozmopolit, oko 60 god., za vođenje domaćinstva starijoj osobi u Rijeci i s osnovnim nutricionističkim znanjima, 0-24 h, 15/15, na ...

Čuvanje starije muške osobe

Ozbiljnu žensku osobu tražim za čuvanje starije muške osobe 24 sata u Murteru. Smještaj i hrana te plaća obavezna. 30 dana rada - 30 dana odmora.

Radnik

Nezaposlenom mladiću beskućniku nudim stanovanje i hranu u zamjenu za ispomoć oko kućnog domaćinstva u hranjenju i čišćenju životinja. Okolica Rijeke.

Žensku osobu mlađu

Žensku osobu, mlađu za pripomoć ženskoj osobi u stanu, tražim. Zauzvrat hrana i stan.

Molim na poklon malo vašeg vremena

Ako živite u Rijeci, molim na poklon malo vašeg vremena i znanja koje posjedujete, a želite podijeliti (pravo, graditeljstvo, dizajn i vrt).

Nezaposlenu ženu tražim

Nezaposlenu ženu, odgovornu i spretnu, tražim za asistenta - njegovatelja nepokretnoj osobi, u blizini Pravnog fakulteta tj. Plodina u Vukovarskoj ul. Molim zvati ...

Drva

Dajem dva bora visine 10 m za drva. Potrebno je srušiti borove.

Radnik za adaptaciju kuće

Radnik za adaptaciju kuće

Radnika za adaptaciju kuhinje, kupaonice i ostale povremene, honorarne poslove na privatnoj kući u Lovranu tražim. Mogućnost smještaja u objektu.

Njega i pomoć - Zlatar Bistrica!

Ozbiljnu žensku osobu, za pomoć i njegu u stanu za starije ukućane, u Zlatar Bistrici tražim. Preferiram ženu s iskustvom u takvom poslu.

Ženu ili studenticu

Ženu ili studenticu za čuvanje 10 godišnje djevojčice preko noći, vikendom tražimo.

Pospremanje stana!

Ugodnu žensku osobu za tjedno pospremanje stana (bez glačanja i kuhanja), traži samac.

Knjigovodstvo

Poduke iz knjigovodstva/računovodstva, tražim. Osnove knjigovodstva poduzeća i obrtnika, knjigovodstvo na računalu, godišnji financijski izvještaji, itd.

Poštenu ženu

Poštenu ženu za pomoć u kući traži ozbiljna žena. Nazvati od 14 do 16 sati

Posao u Švedskoj

Samostalni tata traži dadilju za dječaka od 8 godina za posao u Švedskoj. Hrana, smještaj i putni troškovi. Plaća 700 €. Može me se kontaktirati viberom.

Pomoć u kući

Tražimo ženu za pomoć u kući na Krku. Stalni boravak u trajanju 2-3 tjedna i smjena za sljedeća 2-3 tjedna. Kućni poslovi: čišćenje, kuhanje, pomoć.

Iskop

Iskop manje okućnice za septičku te izradu i uređenje iste i izradu međukatne ploče i novog krova u Marčeljima, povoljne ponude tražim.

Posao dadilja inozemstvo

800 €

Ženu za čuvanje dječaka od 8 godina tražim. Rad u inozemstvu, hrana i smještaj osigurani, plaća 800 €. Kontakt na Viber.

Žensku osobu, slobodnu

Žensku osobu, slobodnu, bez obaveza, do 50 godina, za pomoć u domaćinstvu, tražim. Smještaj i hrana osigurani. Plaća po dogovoru.