Potražnja usluga - Kvarner i Istra  18

Ženu za ispomoć starijoj ženskoj osobi, tražim. Za početak povremeno, sa mogućnošću većeg angažmana u dogledno vrijeme. Zvati od 18 do 20 sati.

Žensku osobu za čuvanje, njegu i pomoć starijem, pokretnom, bračnom paru, tražim. Hrana i smještaj osigurani. Čuvanje na području Istre, okolica Pule.

Tražim žensku osobu za čuvanje i pomoć u kući starijoj pokretnoj ženi. Stan i hrana osigurani.

Tražim majstore za završne radove na kući. Pregrade, žbuke, glazure, fasada u Jadranovu. Pod račun nudim Mercedes s 50.000 km, prvi vlasnik, ostalo moja nadoplata. ...

Tražim osobu za čuvanje nepokretne osobe 24 h, hrana, smještaj i plaća osigurani. Postoji mogućnost i zamjena 15/15 ili 30/30.

Star sam, invalid smanjene pokretljivosti, trebam cjelodnevnu brigu u kući na Drenovi, odnosno dvije osobe koje bi se mijenjale brinući o meni, o kuhanju, urednosti ...

~ 811 € 6.000 kn

Kućnog majstora, može i umirovljenik, za sitniji popravak u stanu na Srdočima, tražim.

Tražim ženu za pomoć teško pokretnoj osobi i obavljanje kućanskih poslova od 8.30 do 13h, 35 kn/sat, prednost s područja Čavli i okolice.

Apartman u Rijeci, prizemlje ili prvi kat, od 1.8. do 20.8.2020., dva ili tri dana više ili manje, tražim za 250 €. Agencije isključene.

Građevinsku firmu za renovaciju kuće koja se nalazi u Galižani, tražim.

Građevinsku tvrtku, kvalitetnu, za izvođenje završnih radova, na zgradi od 1.260 m2 u Rovinju, tražim. Plaćanje po dogovoru.

Žensku osobu od 50 godina na više za pomoć u kući, kuhanje, spremanje, tražimo. Stan, hrana, režije i novčana naknada osigurani.

Tražim majstora koji bi mi ožbukao vrtnu kućicu od 10 m2, visine od 2.10 m.

Građevinskog inženjera za izradu elaborata za vrtnu kućicu, dimenzija 3.5 x 3,5 m, tražim.

Lektora za slikovnicu tražim.

Ilustratora za dvije slikovnice, tražim.

Tražim majstora za izradu drvene nadstrešnice uz kuću, da se mogu ispod složiti drva i sl. Ja sam u Novom vinodolskom.

Izradu međukatne ploče i novog krova u Marčeljima, povoljne ponude tražim.