Korak do zdravlja

Rane žrtve kemoterapije

16.01.2017.

Leukociti su temelj imunološkog sustava i njihovo uništavanje može itekako loše završiti

Korak do zdravlja

Lažne nade i sitne varke

08.01.2017.

Vrećice čaja uvijek su bile po 2 grama, sada su lakše. Mrzim kada mi zapravo podvaljuju poskupljenje

Korak do zdravlja

S mirisom salmonele

25.12.2016.

Uvažavajući sve predostrožnosti, toplo se nadam da ćete uživati u svim prazničnim obrocima. Na opasnosti od rukovanja, poljubaca i drugih prigodnih tjelesnih dodira privremeno ćemo zaboraviti

Korak do zdravlja

Novi lijek za rak dojke - Ibrance

11.12.2016.

Dok tržište zapravo prešutno prihvaća stalan trend poskupljenja lijekova, zašto bi proizvođači uopće od toga odustali?

Korak do zdravlja

Kakvo meso jedemo?

04.12.2016.

Mislim da uvoznici itekako znaju što kupuju. Meso lošije kvalitete ima i nižu cijenu. Ako itko pokušava podvaliti, onda su to uvoznici, a ne strani proizvođači

Korak do zdravlja

Salmonela

27.11.2016.

Kuhano ili pečeno meso nemojte držati na sobnoj temperaturi duže od 2 sata. Po mogućnosti ga i ugrijte barem do 60 stupnjeva prije konzumacije

Korak do zdravlja

Cijena promašaja

13.11.2016.

Prosječni 60-godišnji Amerikanac iz San Francisca ima 5% izgleda da u sljedećih 5 godina doživi infarkt, no preseli li se u Japan i počne živjeti i hraniti se kao Japanac, njegov rizik će pasti na 1%

Korak do zdravlja

Možemo li kontrolirati promašaje?

06.11.2016.

Izvlačenje pravih pouka iz loših događaja može uštedjeti dosta sijedih vlasi u budućnosti. Možda vam se život bolje posloži, možda živci neće podivljati i možda izbjegnete neugodne zdravstvene oscilacije