Ovaj oglas je neaktivan

Ekskluzivno! Spuštena cijena! Kuća s pogledom na Učku

  1. 49.500 €
Vrsta kuće Dvojna kuća
Broj katova 1 kat

Opis:

Samo u ponudi naše agencije!

Kršan se opravdano može pohvaliti bogatom kulturnom i povijesnom baštinom koja u pojedinim mjestima datira još od 11. stoljeća. Ljepotu i raznolikost osjetit ćete bilo da započnete svoj posjet općini od kršanskog Kaštela, gdje je pronađen Istarski razvod.
Plominske crkvice Sv. Jurja Starog koja krije najstariji poznati glagoljski natpis – Plominski natpis, zapadnih masiva Učke i kaštela Kožljak, romaničke crkve Sv. Kvirina i freske iz 15. stoljeća s detaljima prikaza poklonstva poznatog slikara Alberta, mjesta Čepić i istoimenog jezera koje se isušuje i pretvara u obradiva polja ili od najmlađeg naselja u Istri - Potpićna.

U malom zaseoku navedene općine, okružen obiteljskim kućama i kućama za odmor, prodaje se dio kuće. Objekt ukupne kvadrature od 96 m², proteže se kroz prizemlje i kat, te mu pripada okućnica od 240 m².

Uz određena ulaganja i malo mašte, može se pretvoriti u kućicu iz snova.
Idealno za bijeg iz gradske vreve ili miran obiteljski život.
Uživajte u prekrasnom pogledu na najvišu vrh Istre-Učku!

Dokumentacija uredna, vlasništvo bez tereta.

Kuća nudi mogućnost svojim budućim vlasnicima predivno mjesto za život ili unosnu nekretninu ukoliko se želite baviti turizmom odnosno turističkim iznajmljivanjem kako bi brže vratili uložena sredstva! 

ID kod agencije: IS1510324

Lorena Kogej, agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Šifra oglasa: 302456
Zadnja izmjena: 21.01.2024.
Broj prikaza: 739 puta