Ovaj oglas je neaktivan

Mošćenička Draga, Mošćenice, građ. zemljište

  1. 350.000 €
Opis:

Mošćenička Draga, Mošćenice - građevinsko zemljište za izgradnju vile s bazenom.

Mošćenička Draga, Mošćenice - građevinsko zemljište 4.300 m², smješteno iznad Mošćeničke Drage za obiteljsku kuću / apartmane / kuću za iznajmljivanje s bazenom / kuću za odmor s bazenom.

Mošćenička Draga nekad malo ribarsko, pitoreskno mjesto smjestilo se u srcu Kvarnerskog zaljeva. Od davnina privlači svojim prekrasnim dugim plažama okruženim mediteranskim biljem, agavama, borovima te je do danas postalo prepoznatljivo turističko odredište. Smještena jugozapadno od Opatije, pod Učkom, sa srednjovjekovnim Mošćenicama u zaleđu, Mošćenička Draga je prekrasno primorsko mjesto s možda i najljepšom plažom na Kvarneru.

Mošćenice - građevinsko zemljište 4.300 m², ima idealnu orijentaciju prema suncu i moru. Ovo je zemljište smješteno unutar obuhvata prostornog plana, u izgrađenom dijelu naselja. Pristup je asfaltiranom cestom i sva infrastruktura je u neposrednoj blizini.
Na terenu se nalaze dvije starine i sam teren je moguće podijeliti u tri terena s kojih se pruža panoramski pogled na Kvarner.

Nekretnina na odličnoj jedinstvenoj lokaciji s velikim potencijalom!!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

ID kod agencije: 9976

Patrik Hrštić
Agent s licencom
Mob: +385 91 270 3979
Tel: +385 51 518 174
E-mail: [email protected]
DUX nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 247241
Zadnja izmjena: 10.03.2022.
Broj prikaza: 67 puta