Sezonski posao  51

Istaknuti oglas: tražimo djelatnika/icu za rad tijekom sezone u turističkoj agenciji u Lovranu. Uvjet: znanje njemačkog i engleskog jezika, kao i rad na računalu.

Konobar/ica za posao na moru

Hitno! Konobara/icu za posluživanje doručka i pića u dnevnom baru za naše goste, jezici engleski, njemački ili talijanski, nudimo sobu s kupaonicom, iskustvo cca 2 sezone ...

Ženu za čišćenje apartmana i dočekivanje gostiju za mjesece srpanj i kolovoz, tražim. Potrebno znanje engleskog jezika i osobno vozilo.

Konobar/ica za posao na moru

Hitno! Konobara/icu za posluživanje doručka i pića u dnevnom baru za naše goste, jezici engleski, njemački ili talijanski, nudimo sobu s kupaonicom, iskustvo cca 2 sezone ...

Djelatnika/ica za rad u caffe baru, tražimo. Smještaj i hrana osigurani. Fleksibilno radno vrijeme. Blizina mora.

Caffe bar na poluotoku u Zadru, traži konobara/icu.

zapošljavamo šankera/icu za rad u restoranu na području Lovrana.

U potrazi smo za dostavljačima, skladištarima za rad u Rovinju i Delnicama.

Viškovo, studenta za rad na šanku, tražim.

Restoran na otoku Cresu traži pomoćnog radnika/icu u kuhinji, smještaj i hrana osigurani, plaća po dogovoru.

Mlađu osobu za čišćenje apartmana u Rovinju, tražim. Smještaj i hrana minimalna. Plaća 5.500 kn+bonusi.

Kućnog majstora za rad u villi u Kraljevici - Oštro s barem osnovnim poznavanjem njemačkog jezika, hitno tražimo do 10. mjeseca 2019.

Osobu iz Rijeke ili okolice, cca 35-55 god., za čišćenje apartmana na otoku Krku, tražimo.

Tražimo žensku osobu (učenice ili studentice imaju prednost) za dijeljenje letaka kao i za ispomoć na prodaji sladoleda u restoranu u Puntu. Ukoliko niste iz Punta ...

Kuhara/kuharicu, pomoćnog kuhara/kuharicu, osobu vještu na roštilju i fritezi, traži konoba Luka u uvali Scott, Kraljevica.

Pizzeria Destino traži studenta/icu za sezonski posao.

Gostiona Katarina Šmrika traži pomoćnog kuhara/icu za sezonski rad.

Restoran Špajza u Medveji traži kuhara/icu (13.000 kn), pomoćno osoblje u kuhinji (8.000 kn) i konobara/icu s iskustvom (8.000 kn).

dostavljača/icu i osobu za pomoć u proizvodnji sendviča, za područje PGŽ i dijela Istre, tražim za 6., 7. i 8. mjesec.

Brodskog kuhara/icu za sezonski posao na brodu, za sedmodnevna krstarenja, na bazi polupansiona, kapaciteta od 14 gostiju, tražimo.

Tražimo ozbiljnu, pouzdanu i pedantnu osobu za vođenje domaćinstva (kuhanje, glačanje...) i dva apartmana (2-3 puta tjedno). Poželjna B kategorija upravljanja vozilom. ...

tražimo djelatnika/icu za rad tijekom sezone u turističkoj agenciji u Lovranu. Uvjet: znanje njemačkog i engleskog jezika, kao i rad na računalu.