Posao - Kvarner i Istra  179

Građevinski obrt traži radnike u građevinarstvu i AKZ radnike.

Agencija RIAdria Works traži brusača za rad na kamionskim prikolicama. Uvjeti: iskustvo na navedenim poslovima. Potrebni HR dokumenti.

Majstora za završne radove (adaptacije) u graditeljstvu tražimo za duži period. Znanje zidarskih i soboslikarskih radova. Satnica 35-40 kn Radno vrijeme 8-16h. Moguć ...

Konobara ili konobaricu traži restoran u Rijeci.

Caffe bar Mimoza u Opatiji, traži djelatnika/icu za rad. Ekipa i uvjeti odlični. Nudimo stalno zaposlenje. Plaća 5.000 kn neto.

~ 676 € 5.000 kn

Restoran Roko u Opatiji traži kuhara, pizzajola, slastičara, konobara i pomoćno osoblje, M/Ž.

Tražim poduzetnika kod kojeg bi volontirao kao administrator ili još bolje poslovni tajnik. Imam god. dana iskustva u državnoj upravi i mjesec dana u trgovini.

Pizzeria Jeans na Viškovu

Pizzeria Jeans na Viškovu traži konobaricu, u stalni radni odnos. Prednost osobama s iskustvom, ali nije uvjet, potreban vlastiti prijevoz. Radno vrijeme od 15 do ...

Voditelja servisa, 3 automehaničara i 1 elektroničara, tražimo za novootvoreni centar u Kukuljanovu.

Gdja srednjih godina s iskustvom i preporukama traži posao održavanja apartmana u jednom objektu, uz puno radno vrijeme s jednim slobodnim danom, po dogovoru.

Agencija RIAdria Works traži trgovca za rad u maloprodaji pića. Uvjeti: iskustvo na navedenim poslovima, rad na blagajni, slaganje robe. Potrebni HR dokumenti.

Caffe bar "Pieer" na G. Zametu traži osobu za rad u caffe baru. Radno vrijeme po dogovoru. Nedjelja i praznici slobodni. Može na prijavu ili studentski ugovor.

Tražim posao čistačice honorarno na par sati. Imam 23 godine, imam dosta iskustva u tim poslovima, može apartmani, uredi ili kuće.

Čistim apartmane i hostele. Cijena po dogovoru.

Salda konti naplata potraživanja traži djelatnika za stalno zaposlenje.

Caffe bar Tropico na Gornjoj Vežici traži žensku osobu za rad. Radi se u dvije smjene, nedjelja slobodna. Plaća 4.000 kn.

Čistačicu na poslovima čišćenja stubišta u Rijeci, u stalni radni odnos, tražim.

Zdravstvena njega u kući traži medicinsku sestru s licencom, za stalni radni odnos.

Pekara Rijeka traži prodavačicu, radno iskustvo nije potrebno, može i preko studentskog ugovora. Plaća 4.500 kn.

~ 608 € 4.500 kn
Pralju tražimo

Hotel Lovran traži pralju za rad u praonici (razvrstavanje, pranje, glačanje te sortiranje posteljina i ručnika...)