Prijateljstva i druženja - Kvarner i Istra  16

Gospođa 58 god. iz okolice Rijeke željela bi upoznati slobodnog situiranog katolika približnih godina koji ne pije i ne puši radi ozbiljne veze. Samo PGŽ.

Djevojku do 40 god., iz Rijeke, za poznanstvo. SMS od 15 do 20h.

Brineta 38 god. nudi opuštajuću masažu, uz diskreciju u svom prostoru.

Alesandro

Djevojku za vezu tražim.

Muškarac, 38 god., traži damu koja voli da joj netko masira i ljubi stopala.

Žensku osobu od 45 do 55 god., zaposlenu, tražim za suživot, živim u svom stanu, u mirovini sam.

Ozbiljna pouzdana žena traži prijatelja u zrelim godinama sa stranom mirovinom jer u dvoje je mnogo ljepše nego biti sam. Kontakt putem whatsapp i viber.

Muškarac u 40-ima, slobodan(!), komunikativan, ugodan, zgodan, očekuje javljanje razvedene ženske osobe ili udovice zrelije dobi (po mogućnosti u 50-ima, ali nije ...

Žensku osobu, godine nevažne, za povremeno vježbanje figura iz salse tražim.

Gospodin u starijoj životnoj dobi rado bi upoznao stariju gospođu približnih godina, radi suživota. Situiran sam. Mala prednost beskućnici.

Tražeći vas gospođo, djevojko... Znam da ste tu, ali se bojim da ću otići spavati pa vas neću vidjeti. Dopisivao bih se s tobom, imam 42 god., napišite sms.

Žensku osobu može i rastavljenu, do 40 godina tražim za poznanstvo.

Ozbiljan konkretan i diskretan muškarac 47 god., 183/80, traži djevojku, damu ili par za intimno druženje u vidu avanture ili na duže. Slobodan sam uredan situiran ...

Mladić, 36 god. iz okolice Rijeke, uredan, diskretan s prostorom, traži djevojku ili damu 40+ godina za prijateljstvo i intimna druženja bez obaveze. Imam vlastiti ...

Slobodnu ženu za prijateljstvo - vezu, privatni poduzetnik traži.

Muškarac u tridesetim godinama volio bi upoznati žensku osobu, koja bi voljela da joj radim armpit sniff, ass sniff, foot sniff, uz moju financijsku podršku.