Poznanstva - Kvarner i Istra  59

Agencija So Sweet

Istaknuti oglas: Agencija "So sweet" dugogodišnje i profesionalno posreduje u upoznavanju partnera za ozbiljnu vezu ili suživot.

Alesandro

Djevojku ili ženu za ozbiljnu vezu i poznanstvo, tražim.

Zgodan i zanimljiv mladić traži gospođu ili damu za diskretno druženje. Može mob. ili Viber.

Zgodan mladić 27 god., traži starijeg muškarca za druženje. Prvi kontakt SMS porukom.

Muškarac 50 god., 177/78, mladolikog izgleda, situiran financijski i stambeno, voli sport, kupanje i planinarenje, traži slobodnu žensku osobu, radi prijateljstva ...

Tražim žene od 18 do 45 godina za diskretna druženja. Što punije to bolje. Šaljem sliku. Javit se porukom, WhatsApp ili Viber.

Ozbiljan i slobodan muškarac 47 god., sretno rastavljen, zaposlen i situiran traži isto tako ozbiljnu osobu za ozbiljnu vezu i suživot.

Muškarac iz Istre, 38 god., duhovan, traži duhovnog, religioznog muškarca za druženje, prijateljstvo i intimne razgovore.

Razvedena gospođa 68 godina, 168/80, želi poznanstvo obrazovanog, slobodnog gospodina, približnih godina, za dugu vezu i više.

Mladić iz Rijeke, Denis, volio bi da mu se javi djevojka hrvatsko - filipinskog porijekla, zove se Sara. Telefon u oglasnom pod šifrom: Guns N' Roses 49/92.

Muškarac iz Rijeke, 54 godine, traži slobodnu ženu/djevojku za djeljenje režija i druženje. Nazvati poslije 22 sata.

Muškarac srednjih godina želi upoznati stariju dominantnu damu.

Mladić iz Pule, traži žensku osobu do 37 godina, za zabavu u svom prostoru.

Muškarac 36 god., 180/90/20 iz Rijeke traži bračni par, godine nebitne, za seks u troje. Kontakt može i Viber.

Gospodin s Krka traži dame za druženje. Godine nebitne, moguća financijska potpora.

Žena 40-ih godina s ljubimcem mačkom hitno traži novčanu pomoć, isključivo za to nudim druženje muškarcima iznad 50 god. u njihovom prostoru u Rijeci ili da mi plate ...

Puniju djevojku za druženje u Rijeci ili okolici, tražim. Moguće je i nešto ozbiljnije. Šaljem sliku. Javiti se porukom na mobitel.

Mladić 28 god., zaposlen, diskretan, iz Rijeke, volio bi upoznati stariju damu za ugodna druženja u ovim ljetnim danima, može i prijateljski, a može i nešto viš...

Muškarac 45 god. ovim putem traži mlađu djevojku ili damu, može i par za konkretno druženje.

Sugar Daddy iz Rijeke

Uspješan poslovni muškarac traži lijepu i seksipilnu djevojku za kvalitetno druženje. Mogu ti omogućiti stvari o kojima maštaš i koje žarko želiš. Ako želiš nekoga ...

Alesandro

Mladić traži djevojku za vezu.