Građevinske usluge  20

Radnika za izvođenje građevinskih radova u mojoj kući u Opatiji, tražim.

Navlačenje mrežice na balkonima

Subota 15.06.19. (ili ranije), potrebni majstori za navlačenje mrežice na balkonima, na kući, na Gornjem Zametu. Molim ponude na kontakt broj.

Majstora za adaptaciju kuće na Jelenju, Lubarska, tražim.

Izvođača građevinskih radova za renoviranje stare, kamene kuće, djelomično rušenje i proširenje prema idejnom projektu, tražim.

Majstora za krovište za 3 dana posla, tražimo.

Majstora za obradu vanjskih špaleta i soboslikarske radove, tražim.

Tražim zidara za betoniranje temelja za ogradu.

Izrada manje septičke, te izradu i uređenje iste i izradu međukatne ploče i novog krova u Marčeljima, povoljne ponude tražim.

Majstora za fugiranje stare kamene fasade, cca 80 m2, u centralnom dijelu otoka Krka.

Građevinskog radnika za gletanje 2 sobe kao i za manje građ. poslove uređenja istih i vanjsko fugiranje fasade kamenog zida, cca 70 m2, tražim. Krk (centralni dio ...

Zidara za popravak 2 zida, stropa i bojanje, tražim.

Radnika za šalovanje zidova

Radnika koji zna samostalno šalovati s žutim blažujkama, kravatama, žiletima i armirati jednostavne zidove, sav moj alat, oplata i materijal, tražim. Mogućnost rada ...

~ 7 € 50 kn
Tražim keramičara-e

Keramičara za postavu keramike do 100 m2 i tvrtku ili obrt za postavu većih površina keramike tražim. Molim nazvati radi dogovora.

Građevinsku tvrtku, kvalitetnu, za izvođenje završnih radova, na zgradi od 1.260 m2 u Rovinju, tražim. Plaćanje po dogovoru.

Keramičara za postavljanje

Keramičara za postavljanje 100 m2 podne keramike (hodnik, terasa i stepenice) te da može ovaj tjedan početi raditi, tražim.

Ekipu zidara za radove tražim

Ekipu zidara za radove zidanja i betoniranja te izradu krovišta tražimo. Gradilište je u Rijeci, uvjeti su smještaj hrana i dnevnica ili po dogovoru.

Vodoinstalatera

Vodoinstalatera za spajanje sanitarija u kupaonici na Čavlima tražim.

Zidara za izvođenje manjih radova na Viškovu, tražim.

Bravara tražim

Povoljnog bravara za izradu jednostavne ograde, portuna i balkona, uz moj materijal tražim. Moguća izrada ograde i na licu mjesta.

Montera za centralno gr. tražim

Montera za spajanje peći i radijatora, tražim.