Stalni posao  38

Istaknuti oglas: Veliki broj radnika iz inozemstva svih profila za potrebe vaše tvrtke povoljno, uz jamstvo i rješavanje svih papira nudimo.

Muškarac hitno traži bilo kakav posao u Rijeci i okolici.

Veliki broj radnika iz inozemstva svih profila za potrebe vaše tvrtke povoljno, uz jamstvo i rješavanje svih papira nudimo.

Muškarac traži posao pomoćnog djelatnika u dostavi ili nešto slično, radni staž i prijava nisu mi potrebni.

~ 5 € 40 kn

Tražim posao maserke. Imam položen ispit za to zanimanje preko Obrtničke komore u Rijeci. Znam klasičnu, cupping i relax masažu. Radno iskustvo imam.

Muškarac 43 god., traži posao na građevini u Rijeci.

Njegovateljica hitno traži posao u struci.

građevinski pomoćni radnik hitno traži posao u struci.

Medicinska sestra traži posao u struci može i starački dom.

Osoba 47 godina, traži posao na području Rijeke. Iskustvo rada s knaufom i keramikom. Zvati od 7 do 22h.

Zidar traži posao.

Stručnjak zaštite na radu

Stručnjak zaštite na radu, II stupnja sa svim položenim ispitima, zaštita na radu i od požara traži posao, može i na pola radnog vremena (vođenje ZNR, izrada, procjene ...

Staklar s dugogodišnjim iskustvom i znanjem rada na izo liniji i na brušenju stakla, traži posao. Prema potrebi mogu samostalno voditi izdvojeni objekat.

Muškarac 57 god., traži posao u ugostiteljstvu kao pomoćni radnik u kuhinji, osnovno znanje kuhanja ili kao DJ u večernjim satima, imam inozemno iskustvo.

Hitno tražim posao kao prodavačica, čistačica, te uredska zanimanja na području Rijeke i okolice, prednost Čavle, Kukuljanovo, Dražice. Početak rada odmah!

Žena srednjih godina sa znanjem njemačkog i talijanskog jezika, rad na računalu, VSS, traži posao.

Muškarac bi čistio stubišta ili radio kao ispomoć u ugostiteljstvu.

Poštovani, imam 21 god., izvanredna sam studentica te tražim posao. Radila sam nekoliko mjeseci kao konobarica te bi mi idealan bio rad u kafiću na Kastvu ili u ...

Muškarac traži posao čuvanja objekata.

Tražim posao za stalno ili određeno, neradni vikendi i blagdani. Posao bi bio idealan da nije na jednom mjestu; unapređivačica prodaje, skladištarka/dostavljačica, ...

Tražim posao na području Rijeke. Posao vezan za vodu i grijanje. Imam par mjeseci iskustva u tom poslu, a za isti imam i završenu školu.