Ovaj oglas je neaktivan

Centar Svetvinčenta, stara kamena kuća s okućnicom!

  1. 190.000 €
Vrsta kuće Dvojna kuća
Broj katova 1 kat
Priključci
  • Struja
  • Voda
Opremljenost i sadržaji
  • Čisto vlasništvo
U blizini
  • Trgovina
  • Javni prijevoz

Opis:

Rijetkost na tržištu, kamena stara kuća s okućnicom u centru Svetvinčenta!
Svetvinčenat je maleni gradić iz doba renesanse smješten u južnom dijelu središnje Istre sa oko 300 stanovnika, udaljen 20 km od Rovinja i 25 km od Pule.
U centru Svetvinčenta smjestila se ova šarmantna starina velikog potencijala. Ukoliko ste zaljubljenik u ovaj dio Istre, a još k tome imate viziju i maštu sigurno ćete prepoznati veliki potencijal ove nekretnine. Stara kamena kuća tlocrtne površine 60 m2 smjestila se na okućnici od 460 m2.
Za ovu nekretninu postoji potvrda o izgradnji prije 1968. g., tako da nije nužno tražiti građevinsku dozvolu za adaptaciju kuće.
Iako je kuća dvojna sa susjednom kućom, posjeduje svoju privatnost. Dvorište je građevinsko te je u njemu moguće izgraditi bazen kao i popratni objekt.
Ukoliko želite uživati u programu ljetnog događanja, budući se u srednjovjekovnom kaštelu obitelji Morisini - Grimani odvijaju različiti programi poput Istra etno jazz festivala, festivala plesa, festivala neverbalnog kazališta, festivala sira i mnogih drugih događanja kojima obiluje ovaj gradić onda ćete teško odoljeti ovoj nekretnini izuzetno velikog potencijala.
Mi smo od prve u ovoj nekretnini prepoznali veliki potencijal a osvojila nas je svojom sjajnom lokacijom i lijepom okućnicom stoga je od srca preporučujemo!

ID kod agencije: 453

Ornela Šare
Agent s licencom
Mob: +385 98 389 101
Tel: +385 51 514 157
E-mail: [email protected]
Camelia Real Estate d.o.o.

Šifra oglasa: 313231
Zadnja izmjena: 27.06.2024.
Broj prikaza: 74 puta