Ovaj oglas je neaktivan

Ekskluzivno zemljište s pogledom na Brijune

  1. 57.900 €
Opis:

Fažana je prelijepo malo ribarsko mjesto koje se nalazi na jugozapadu Istre vizavi Nacionalnog parka Brijuni, ne daleko od najvećeg grada Istarske županije Pule, te u zadnjih nekoliko godina slovi kao jedna od najtraženijih turističkih destinacija u Hrvatskoj, samim time mami veliki broj posjetitelja. Iz godine u godinu Općina Fažana poboljšava i svoju infrastrukturu i veoma je velika izrađenost mjesta, te je sve pogodnija za cijelo godišnje stanovanje.

Upravo u Fažani na jako mirnoj lokaciji smješteno je ovo poljoprivredno zemljište površine 582 m². Zemljište je pravokutnog oblika, ravne površine sa kojeg se pruža prelijepi pogled na more odnosno Brijunski arhipelag. Posjeduje uredan pristupni put, koji se nalazi nedaleko od asfaltirane ceste, a opet u mirnom djelu okruženo predivnom prirodom i zelenilom. Veoma bitna stavka kod ovog zemljišta jeste što sadrži bušotinu vode na parceli što je velika prednost u odnosu na ostala zemljišta. Nekretnina se nalazi u blizini građevinskih zemljišta i sagrađenih obiteljskih kuća što predstavlja veliku mogućnost za buduću urbanizaciju

Navedeno zemljište predstavlja veoma zanimljivu nekretninu na odličnoj lokaciji sa prelijepim pogledom, te budućem kupcu nudi mogućnost uživanja u istom u razne namjene, da li za uživanje u istom u smislu boravljenja u prirodi sa svojim najmilijima, da li za obradu i bavljenje raznim poljoprivrednim djelatnostima, te bržem povratu uloženih sredstava.

ID kod agencije: IS1507367

Jenny Pančić
Agent s licencom
Mob: 098/958-4848
Tel: 052 770 811
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 285629
Zadnja izmjena: 21.11.2023.
Broj prikaza: 26 puta