Ovaj oglas je neaktivan

Građevinsko zemljište s idejnim projektom stancije

  1. 360.000 €
Opis:

Zeleni dio Istre, na sjevernom dijelu, iznad doline rijeke Mirne, smjestio se najpoznatiji i svakako najatraktivniji srednjovjekovni gradić Motovun. Zanimljivost ovog područja je geološki nalaz da je u srednjem vijeku u Motovunsku šumu dopirala morska voda.

Autentičan način života, fascinantna baština. Netaknuta priroda i fantastična hrana, oduševiti će svaki znatiželjni pogled!
Na svega 20-ak km od prvih popularnih turističkih destinacija,
10-ak km od grada Pazina koji je administrativno središte poluotoka i par minuta vožnje od Motovuna, nalazi se odlično građevinsko zemljište s gotovim idejnim projektom za prekrasnu villu s bazenom.

Prekrasna imitacija istarske stancije površine 266m2 stambenog prostora, sastojala bi se od prostranog dnevnog dijela s kuhinjom, blagovaonom i dnevnim boravkom, spremištem, ostavom, gostinjskog toaleta, predsoblja te čak nekoliko terasa.
Na jednoj od lijepih terasa s pogledom na zelenu prirodu, smjestio bi se infinity bazen sa slanom vodom od čak 70m2, kraj kojeg bi se nalazilo sunčalište s vanjskim tušem te vanjska blagovaona s ljetnom kuhinjom površine 16m2.
Za izgradnju koristila bi se isključivo najkvalitetnija oprema, materijali i namještaj. Posebnost stancije svakako bi bila ručno rađena kamena fasada sa starinskim hrastovim gredama.

Predviđeno je automatsko navodnjavanje travnjaka te mediteranskog bilja u vrtu, te tri parkirna mjesta.

Građevinsko zemljište s gotovim idejnim projektom ukupne je površine 5670m2.

Jedinstvena prilika!

ID kod agencije: IS1507230

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 284740
Zadnja izmjena: 28.06.2023.
Broj prikaza: 53 puta