Ovaj oglas je neaktivan

Imanje od 14.000 m2 s kamenom vilom i bazenom

  1. 820.000 €
Vrsta kuće Samostojeća kuća
Broj katova 1 kat
Godina izgradnje 2018
Energetski razred A
Priključci
  • Voda
  • Struja
  • Plin
  • Internet
Prateći objekti
  • Podrum
  • Bazen
Grijanje i hlađenje
  • Plin
Opremljenost i sadržaji
  • Namješteno
  • Čisto vlasništvo
  • Balkon/lođa/terasa

Opis:

Buje su grad u istarskoj županiji. Poznato je po svom povijesnom šarmu, slikovitim krajolicima i bogatoj kulturnoj baštini. Grad je smješten na brežuljku s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolni krajolik i Jadransko more. Buje krase uske ulice, stare crkve i ostaci srednjovjekovne arhitekture, što ga čini šarmantnim odredištem za turiste koje zanima povijest i kultura. Područje je također poznato po svojim vinogradima i maslinicima, što doprinosi poznatoj proizvodnji vina i maslinovog ulja u regiji.

Na samo 2 km od ovog prekrasnog gradića smjestila se impozantna kamena vila. Smještena je u malom mjestu okruženo sa svega nekoliko kuća. Naselje je vrlo uredno i mirno, te će vam pružiti pravi spokoj.
Kuća je građena izuzetno kvalitetno, sa ciglom + izolacija + kamen, tako da je širina zida 50 cm. Fasada kuće prkosi vremenskim uvjetima, svjedočeći o dugovječnosti i izdržljivosti. Veliki prozori omogućavaju obilje prirodnog svjetla da prožima unutrašnjost, ističući rustikalnu eleganciju prostora. Vrtovi koji je okružuju obiluju bogatom paletom boja - cvjetnim aranžmanima, drvenim klupama i stazama koje vode do skrivenih kutaka gdje se može uživati u miru.

Za grijanje koristi centralno grijanje na plin (radijatori i fancoleri), zatim ima 2 kamina (jedan u dnevnom boravku, a drugi u sobi u prizemlju kuće), te 4 klima invertera.

Vila se sastoji od podruma, prizemlja i prvog kata. U prizemlju kuće se nalazi jedna spavaća soba, toalet, dnevni dio sa izlazima na terasu i bazen, blagovaonica i kuhinja. Lijepo uređenim drvenim stepenicama dolazimo na prvi kat gdje su smještene 3 spavaće sobe i 2 kupatila. Spavaća soba ima izlaz na terasu sa koje se pruža otvoreni pogled na imanje i zelenilo. Namještaj od prirodnih materijala, poput drva i kamena, dodaje toplinu prostoru, a prostrane sobe isijavaju domaćinskom atmosferom. Ognjište u dnevnom boravku stvara ugodnu toplinu, idealnu za opuštanje uz knjigu ili razgovor s obitelji.

Prostrana terasa nudi idealno mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca, pružajući panoramski pogled na netaknutu prirodu. Zvuk šuma i cvrkut ptica postaju neizbježan dio svakodnevnog života, stvarajući osjećaj povezanosti s prirodom.

Ova kamena kuća u malom selu predstavlja spoj tradicije i udobnosti, pružajući svojim stanarima nezaboravan doživljaj života usred prirode.

* imanje 14000 m2
* kamena kuća 256 m2
* bazen 27 m2
* 4 spavaće sobe
* 2 kupatila i 1 toalet
* 2 kamina
* centralno grijanje na plin
* 4 klima invertera
* ljetna kuhinja
* više parkirnih mjesta

Udaljenosti:
- granica sa Slovenijom 4 km
- more 10 km
- grad Buje 2 km
- aerodrom Trst 88 km
- aerodrom Pula 80 km

ID kod agencije: IS1510619

David Roce
Agent s licencom
Mob: 099/759-1558
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Roberta Poropat
Agent s licencom
Mob: 095/528-3152
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 303493
Zadnja izmjena: 30.04.2024.
Broj prikaza: 277 puta