Ovaj oglas je neaktivan

Impresivna vila s pogledom na more!

  1. 750.000 €
U blizini
  • Trgovina
  • More

Opis:

Rab, sa svojih 30 pješčanih plaža, nosi naziv i "sretan otok" radi slikovitih uvala, kristalno čistog mora, gostoljubivih stanovnika, čudesnih krajolika, romantičnog starog grada i vrhunske gastronomske ponude koja obuhvaća više od 300 restorana.

Istražite najpoznatije pješčane plaže, biciklističke staze i provozajte se gustim borovim šumama, a predvečer prošetajte pitoresknim ulicama starog grada i pronađite svoj komadić sreće!

Barbat je malo turističko mjesto na otoku, a okružuju ga šljunčane plaže i riblje brodice te brojna mala pristaništa za brodove koje po noći stvaraju pitoresknu sliku mjesta.

Omiljeno je odredište nautičara a mjesto je poznato i po bogatoj gastronomskoj ponudi i ribljim restoranima.

Impozantna vila površine 300 m2 locirana je na parceli od čak 1600 m2. Tlocrtna dispozicija obuhvaća tri etaže, a kući vili pripada i 8 parkirnih mjesta. Posebnost je i lijepi maslinik.

S prostranih terasa proteže se panoramski otvoreni pogled na more. Samo dvije minute lagane šetnje je do plaža, mora, trgovina i ribljeg restorana.
Biciklistička stazom pak, možete doći do grada Raba.

Vila posjeduje novo krovište, PVC stolariju, rolete i fasadu. U vrtu se nalazi i roštilj, a postoji mogućnost izgradnje bazena.

Naša preporuka za ovu vrhunsku nekretninu profinjenog dizajna i topline doma u čarobnom morskom krajoliku!

ID kod agencije: RAB104

Nives Ivković
Asistent u posredovanju
Mob: 095/399-5519
Tel: 01 647 3011
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 284825
Zadnja izmjena: 28.06.2023.
Broj prikaza: 39 puta