Istra, lijepa kuća za odmor s bazenom

  1. 470.000 €
Vrsta kuće Samostojeća kuća
Broj katova 1 kat
Godina izgradnje 2014
Energetski razred B
Priključci
  • Voda
Prateći objekti
  • Bazen
Opremljenost i sadržaji
  • Balkon/lođa/terasa
  • Namješteno
  • Čisto vlasništvo

Opis:

Labin, smješten na istočnom dijelu Istre, nosi duboku povijesnu baštinu. Srednjovjekovna arhitektura, poput obrambenih zidina i uskih kaldrmiranih uličica, svjedoči o bogatoj prošlosti ovog grada. No, Labin nije samo muzej na otvorenom - on je živo središte umjetnosti i kulture. Galerije, ateljei i ulične umjetničke instalacije oživljavaju grad i pružaju posjetiteljima uvid u lokalnu umjetničku scenu. Panoramski pogled s vrha brda na kojem je smješten Labin pruža nezaboravan doživljaj, otkrivajući prostranstva zelenih polja i plavetnilo Jadranskog mora.

Nedaleko od Labina smješten je Rabac, biser Jadranske obale. Rabac je poznat po svojim prekrasnim plažama i kristalno čistom moru. Ovaj nekad mirni ribarski gradić sada je omiljena destinacija za odmor i rekreaciju. Plaže poput Girandella i Maslinica mame posjetitelje svojim bijelim šljunčanim obalama i tirkiznim vodama. Osim uživanja na plaži, Rabac nudi raznolike aktivnosti na vodi, poput ronjenja, jedrenja na dasci i vožnje kajakom. U večernjim satima, grad oživljava uz brojne restorane, kafiće i klubove koji nude bogatu gastronomsku i zabavnu ponudu.

Ovdje imamo u ponudi lijepu kuću sa bazenom koja se smjestila na okućnici od 1122 m2. Kuća se prostire na prizemlje i kat, ukupno 169 m2. U prizemlju se nalazi kuhinja sa blagovaonom i ostavom, dnevni boravak, spavaća soba i kupaonica. Uređenim stepeništem dolazi se na 1. kat gdje se nalaze dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, balkon sa kojeg se pruža otvoren pogled na zelenilo.

Lijepa i prostrana okućnica u potpunosti omogućuje privatnost i mir, te možete neometano uživati na bazenu veličine 42 m2.

* kuća sa bazenom
* 3 spavaće sobe
* 3 kupaonice
* klima inverteri
* postavljena je prva faza za centralno grijanje
* dimnjak
* energetski certifikat B
* više parkirnih mjesta
* vlasništvo je uredno
* ima uporabnu dozvolu

ID kod agencije: IS1511209

Roberta Poropat
Agent s licencom
Mob: 095/528-3152
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 305911
Zadnja izmjena: 25.04.2024.
Oglas ističe: 09.05.2024.
Broj prikaza: 202 puta

Kontakt:
052/639-276
095/528-3152

Podijeli oglas:



Lokacija:
Labin