Izuzetna prilika! Poslovni prostor s dva izloga na top poziciji

  1. 363.000 €
Opis:

Izuzetna prilika! Poslovni prostor s dva izloga na top lokaciji u strogom centru grada!

Predstavljamo vam atraktivan poslovni prostor na prodaju, smješten na jednoj od najpoželjnijih pozicija u gradu. Ovaj prostor se nalazi u neposrednoj blizini ključnih gradskih institucija poput škola, hotela, fakulteta i restorana, što ga čini savršenim izborom za različite poslovne namjene.

Glavne karakteristike nekretnine:
- Površina: Prostor je dovoljno prostran i fleksibilan, s izvrsnom raspodjelom unutarnjeg prostora, idealan za razne poslovne djelatnosti.

-Dva izloga: Izlog prema glavnoj ulici sa dvije strane pruža izuzetnu vidljivost i mogućnost privlačenja velikog broja prolaznika, što je ključno za uspješno poslovanje.

- Top lokacija: Smješten u strogom centru grada, ovaj je prostor okružen visokom frekvencijom ljudi, a u blizini se nalaze sve važnije institucije i objekti, što osigurava stalnu potražnju.

- Trenutno u najmu: Prostor je trenutno iznajmljen renominiranoj tvrtki, što znači da novi vlasnik može odmah preuzeti siguran i stabilan izvor prihoda, uz mogućnost nastavka najma.

- Investicijski potencijal: Ova nekretnina predstavlja izuzetnu investicijsku priliku za budućeg kupca. S obzirom na svoju lokaciju i dosadašnju uspješnost u najmu, prostor nudi sigurnost ulaganja uz mogućnost daljnjeg rasta vrijednosti. Bilo da želite nastaviti sa postojećim najmom ili prostor prilagoditi vlastitim poslovnim potrebama, ova nekretnina pruža širok spektar mogućnosti.

Ne propustite ovu rijetku priliku za osiguranje prestižnog prostora u samom srcu grada!
Dogovorite razgledavanje već danas i osigurajte sebi prostor koji će postati središte uspjeha vašeg poslovanja!

ID kod agencije: PP1772

Tatjana Pavlović
Asistent u posredovanju
Mob: 099/206-1971
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 316480
Zadnja izmjena: 16.09.2024.
Oglas ističe: 29.09.2024.
Broj prikaza: 75 puta

Kontakt:
051/341-080
099/206-1971

Podijeli oglas:



Lokacija:
Rijeka, Centar