Ovaj oglas je neaktivan

Kostrena, Rožmanići, građ. zemljište

  1. 85.000 €
Opis:

Kostrena, Rožmanići - građevinsko zemljište za obiteljsku kuću u Plešićima

Kostrena je staro popularno primorsko mjesto, prvi puta spomenuto početkom 15. stoljeća. Prvu općinsku samostalnost stekla je 1874. godine, ali ju je vrlo kratko zadržala, svega dvije godine. Podijeljena je na dva dijela, Sv. Luciju i Sv. Barbaru, prema imenima dviju crkava koje postoje na njezinom području.
Kostrena je smještena u neposrednoj blizini grada Rijeke, uokvirena uvalom Martinšćica i Bakarskim zaljevom. Naš kostrenski poluotok dužine je nekih 10 kilometara i blago se spušta prema morskoj obali. Cijelom njegovom dužinom smještene su predivne plaže koje tijekom ljeta posjećuje na tisuće kupača. Najpoznatije i najposjećenije su one u uvali Žurkovo, zatim Smokvinovo, Svežanj, Spužvina, Podražica, Nova voda i Perilo.
Kostrena se sastoji od dvadesetak naselja, od kojih su mnoga dobivala imena prema obiteljima, a danas najviše stanovnika broje Vrh Martinšćica, Glavani, Sv. Lucija, Rožmanići i Paveki.
Karakteristično kraško područje s mediteranskim biljem i poznatim kostrenskim gromačama, te blaga klima koja ponekad popusti pred jakim naletima bure, obilježja su našega kraja.

Na prodaju je građevinsko zemljište površine 778 m2 za obiteljsku kuću.

Južne je orijentacije s predivnim pogledom na more, otoke i akvatorij grada Rijeke. Ulaz na teren je s asfaltirane ceste na kojoj su smješteni svi komunalni priključci. Moguća je izgradnja obiteljske kuće/vile P+1, ali 1 stan. Minimalno 600 m2 za izgradnju.
Lokacijska informacija, uredni dokumenti i vlasništvo.
Odlična mikrolokacija, okruženje novoizgrađenih kuća/vila.
Mirno i tiho susjedstvo!

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

ID kod agencije: 8292

Tomislav Tomiša
Agent s licencom
Mob: +385 95 199 2696
Tel: +385 51 518 174
E-mail: [email protected]
DUX nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 236764
Zadnja izmjena: 01.07.2022.
Broj prikaza: 8 puta