Ovaj oglas je neaktivan

Legalizirana kućica u oazi mira

  1. 78.000 €
Vrsta kuće Samostojeća kuća
Priključci
  • Voda
Opremljenost i sadržaji
  • Namješteno
  • Čisto vlasništvo

Opis:

Nedaleko od mjesta Peroj, u srcu netaknute prirode, nalazi se naša legalizirana kućica smještena na prekrasnom, održavanom zemljištu ukupne površine 522 m2. Stambeni objekt ima brutto površinu od 39,6 m2 i sastoji se od dvije zasebne prostorije koje nude udobnost i privatnost.

Prva prostorija uključuje čajnu kuhinjicu, prostranu spavaću sobu s velikim bračnim krevetom i praktičan ormar za pohranu osobnih stvari. Druga prostorija sadrži još jedan bračni krevet i dodatni ormar, što ovaj objekt čini savršenim odabirom za odmor i opuštanje.
Ispred objekta nalazi se natkriveni trijem, koji nudi savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prekrasnom pogledu na okolnu šumu i zelenilo. To će vam pružiti osjećaj povezanosti s prirodom i osvježavajući mir koji je ugodan za dušu.

Na zemljištu se također nalazi veliki kamin, idealan za pripremu ukusnih obroka na otvorenom i druženje s obitelji i prijateljima u prirodi.
Sanitarni čvor (septička) površine 4,10 x 1,95 m2 smjestio se izvan stambenog objekta. Sadrži toalet i umivaonik, pružajući vam sve potrebne sadržaje za ugodan boravak.

Nekretnina je nekad koristila solarnu energiju, ali trenutno solarni kolektori nisu dostupni. Budući vlasnik će sam morati osigurati električnu energiju i odabrati odgovarajući sustav napajanja za svoje potrebe.

Parcela se nalazi na zaštićenom obalnom području, svega 150 m od mora. Pristup zemljištu je makadamskim putem s glavne ceste, što ga čini skrivenim u oazi mira i zelenila. Cvrkut ptica upotpunjuje idiličnu atmosferu, čineći ovu nekretninu pravim rajem na samo 1000 m od glavnih zbivanja.

Ovo zemljište s objektom pruža savršenu priliku za one koji traže miran i prirodan kutak za odmor ili život. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ove nekretnine koja će vam pružiti prekrasno utočište daleko od gradske vreve.

Važne informacije:
- nekretnina se nalazi na osami, radi se o poljoprivrednom zemljištu - šuma u zaštićenom obalnom pojasu, ti kao takvo zemljište nije građevinsko i nema pripadajuću infrastrukturu ( vodovod, struja..)

Do

Šifra oglasa: 291451
Zadnja izmjena: 28.06.2023.
Broj prikaza: 38 puta