Mali Lošinj, gradska romantika

  1. 605.000 €
Opis:

Na prodaju je samostojeća kuća za adaptaciju u staroj jezgri Malog Lošinja, idealna prilika za stvaranje vašeg vlastitog raja na otoku.
S ukupno 257 m2 prostora i okućnice 41m2, ova kuća nudi beskonačne mogućnosti preuređenja prema vašim željama. Adaptacija je već započeta prema nacrtu s priloženom vizualizacijom, obećavajući izgled koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse.

Kuća je posebno projektirana s naglaskom na udobnost i luksuz. Predviđen je lift, nove međukatne ploče, krov s lameniranim gredama te izolacija u podrumu gdje je predviđena teretana. Uz to, planiran je i bazen, stvarajući idealno mjesto za opuštanje i uživanje u sunčanim danima.

Sastoji se od kuhinje, blagovaonice, prostranog dnevnog boravka, kupaonice te ukupno 6 soba. Terasa s bazenom i relax zonom pruža savršen kutak za druženje s obitelji i prijateljima.

Položaj u staroj kamenoj jezgri jamči apsolutnu diskreciju, dok blizina svih sadržaja i centra grada čini ovu nekretninu praktičnom i atraktivnom kako za odmor tako i za stalni život. Savršena je i kao investicija za dnevni turistički najam.
Ne propustite priliku stvoriti svoj osobni raj na prekrasnom otoku Lošinju. Kontaktirajte nas danas i ostvarite svoje snove!

Lokacija:

Mali Lošinj, biser Jadranskog mora, očarava svojom ljepotom i šarmom. Smješten na istočnoj obali predivnog otoka Lošinja, ovaj slikoviti gradić pruža oazu mira i opuštanja svima koji ga posjete. Okružen netaknutom prirodom, kristalno čistim morem i bujnim mediteranskim raslinjem, Mali Lošinj poziva na istraživanje i avanturu. Osim prekrasnih plaža i uvala, grad nudi i bogatu povijest, čarobne uličice, te brojne restorane s tradicionalnom kuhinjom i živopisne trgovine sa suvenirima. Svojim gostima pruža jedinstvenu kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora, čineći svaki trenutak nezaboravnim. Posjetite Mali Lošinj i prepustite se čarima ovog rajskog kutka na Jadranu.

ID kod agencije: MLS92

Anita Ban
Voditeljica ljudskih resursa
Mob: 091/225-0730
Tel: 01/647-3011
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 310818
Zadnja izmjena: 20.05.2024.
Oglas ističe: 02.06.2024.
Broj prikaza: 44 puta

Kontakt:
01/647-3011
091/225-0730

Podijeli oglas:



Lokacija:
Mali Lošinj