Ovaj oglas je neaktivan

Novi Vinodolski - poslovni prostor na odličnoj lokaciji

  1. 800 €
Opis:

Casa Bella iz ponude izdvaja jedinstvenu priliku za najam poslovnog prostora. Nalazi se na izuzetno atraktivnoj lokaciji, smješten iznad autobusnog kolodvora u Novom Vinodolskom, te se prostire na površini od 33m2. Smješten na glavnoj ulici, neposredno uz Korzo, u srcu grada, ovaj prostor nudi izvanrednu vidljivost i pristupačnost.

Posebna prednost ovog prostora je prostrana terasa od 30m2 koja se nalazi ispred poslovnog prostora. Terasa je opremljena robustnom sklopivom tendom na fiksnoj drvenoj konstrukciji, što omogućava korištenje prostora u svim vremenskim uvjetima.

Poslovni prostor je opremljen sanitarnim čvorom i skladištem, pružajući potrebnu funkcionalnost za različite vrste poslovanja. Dodatna prednost je mogućnost preuzimanja postojećih polica i robe iz bivše papirnice i poklon galerije, što predstavlja izvrstan početak za suvenirnice, manje dućane ili druge prehrambene namjene.

S obzirom na svoju izvanrednu lokaciju i funkcionalnost prostora, isti je idealna opcija za različite poslovne djelatnosti, uključujući suvenirnice, manje dućane, prehrambene namjene, kao i uredska poslovanja, agencije i slične namjene. Ova jedinstvena prilika pruža optimalne uvjete za uspješno poslovanje, nudeći kombinaciju vidljivosti, pristupačnosti i funkcionalnosti.

Mjesečna najamnina je u iznosu od 800 € + režije po potrošnji.
Agencijska provizija u iznosu jedne najamnine.

ID kod agencije: 2983

Dario Jovanović
Suradnik u procesu obuke
Mob: +385976645685
Tel: +385 98 537 913, +385 91 614 5103
E-mail: [email protected]
Casa Bella nekretnine

Šifra oglasa: 309929
Zadnja izmjena: 04.05.2024.
Broj prikaza: 44 puta