Ovaj oglas je neaktivan

Okolica Malinske, prekrasno imanje s 2 kamene vile

  1. 580.000 €
Vrsta kuće Samostojeća kuća
Broj katova 2 kata
Broj parkirnih mjesta 4
Godina izgradnje 1890
Zadnja adaptacija 2004
Energetski razred B
Priključci
  • Voda
  • Struja
  • Internet
Prateći objekti
  • Garaža
  • Konoba
  • Bazen
Opremljenost i sadržaji
  • Balkon/lođa/terasa
  • Namješteno
  • Čisto vlasništvo

Opis:

Otok Krk, okolica Malinske, prodaja velikog imanja ukupne površine 1.800 m² na kojem se nalaze dvije prekrasne stare kamene vile, bazen sa sunčalištem, nekoliko terasa, pomoćni objekti te maslinik i okućnica ukrašena mediteranskim raslinjem. Kuće datiraju s kraja 19. stoljeća, obnovljene su i pomno uređene do najsitnijih detalja. Veća kuća je etažnosti prizemlje i dva kata, površine 175 m² te se sastoji od prizemlja s konobom, vešerajom, kotlovnicom, spremištem i stepeništem.
Na kamenu terasu na prvom katu kuće dolazi se vanjskim stepeništem na kojoj se s prednje strane nalaze prostori za sjedenje i odmor, a s bočne strane, terasa s gušternom, interijer se sastoji od prostrane kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka s izlazom na terasu u stražnjem dijelu kuće, spavaće sobe s kupaonicom te unutrašnjih drvenih stuba koje vode na drugi kat kuće. Na drugom katu su smještene dvije spavaće sobe i kupaonica.
Manja kuća površine 106 m² koji se prostiru na dvije etaže, prizemlje i kat, sastoji se od kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka, WC-a i jedne spavaće sobe u prizemlju te dvije spavaće sobe i kupaonice na katu i velike natkrivene terase s koje se pruža pogled na more.
Na velikoj okućnici nalazimo popločeno dvorište s 2 pomoćna objekta koja služe kao spremište, bazen sa sunčalištem, vanjski tuš, kameni roštilj, vanjsku terasu, jezerce sa zlatnim ribicama, maslinik, tri natkrivena parkirna mjesta i garažu. Kuće su klimatizirane, grijanje je centralno, stolarija drvo i PVC. Izrazito mirna lokacija koja pruža najveću intimu, nadomak Malinske, udaljena oko 900 m od mora i plaža. U susjedstvu se nalaze obiteljske kuće. Kategorizirane s 4* za turistički najam stoga nekretnina kao takva predstavlja priliku za unosnu investiciju!

ID kod agencije: 13834

Marina Polonijo
Agent s licencom
Mob: 098/329-462
Tel: 051 564 890
E-mail: [email protected]

Kristina Škrabonja
Agent s licencom
Mob: 091/505-2922
Tel: +385 51 341 080
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 222967
Zadnja izmjena: 04.05.2021.
Broj prikaza: 12 puta