Ovaj oglas je neaktivan

Samo u ponudi Dogme, 2S+DB, 2km od mora!

  1. 210.000 €
Vrsta stana Dvosobni s dnevnim boravkom
Kat Prizemlje
Kvadratura 68 m2
Godina izgradnje 2007.
U blizini
  • More
  • Vrtić
  • Škola
Opremljenost i sadržaji
  • Namješteno
  • Parking
  • Balkon/lođa/terasa
  • Čisto vlasništvo

Opis:

Ekskluzivno, samo u ponudi Dogma nekretnina

Namješteni stan površine 68 m2 pruža udoban i funkcionalan prostor u mirnom okruženju, a također nudi i mogućnosti za turističko iznajmljivanje.
Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade na izuzetno mirnoj lokaciji. Nalazi se svega 2 km udaljenosti od prve plaže, što čini ovu nekretninu atraktivnom za ljubitelje mora i plaže.

Također, udaljen je samo 5 km od centra grada Labina, gdje se nalaze svi potrebni sadržaji, poput trgovina, restorana, škola i drugih usluga. Ovo je izvrsna prilika za one koji žele živjeti u blizini svih sadržaja, a istovremeno u mirnom okruženju.

Stan se sastoji od dvije prostrane spavaće sobe, kupaonice, opremljene kuhinje, blagovaonica je povezana s dnevnim boravkom, stvarajući prostran otvoren prostor koji se otvara prema terasi. To vam omogućuje uživanje u obrocima na otvorenom i opuštanje uz svježi zrak.

Za održavanje ugodne temperature u stanu koristi se klima uređaj, što je praktično i učinkovito rješenje. Dodatno, stan ima dimnjak, što vam omogućuje opciju grijanja peći na kruta goriva.

Stanu pripadaju dva parkirna mjesta.

S obzirom na blizinu plaže i povoljnu lokaciju, ova nekretnina nudi i mogućnost turističkog iznajmljivanja. To može biti izvrsna prilika za brže povrat uloženih sredstava ili dodatni izvor prihoda.

Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam ponudila personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama.

ID kod agencije: IS1511293

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Sandra Miletić
Agent s licencom
Mob: 091/988-5843
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 306175
Zadnja izmjena: 25.04.2024.
Broj prikaza: 234 puta