Ovaj oglas je neaktivan

Simpatična starina u nizu, za adaptaciju

  1. 75.000 €
Vrsta kuće Kuća u nizu
Priključci
  • Voda
  • Struja
Opremljenost i sadržaji
  • Čisto vlasništvo
  • Balkon/lođa/terasa
U blizini
  • Trgovina
  • More
  • Vrtić
  • Škola

Opis:

Mala kamena istarska kuća u nizu, koja se nudi za prodaju, predstavlja izuzetnu priliku za ljubitelje tradicionalne arhitekture i prirode. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja, s tlocrtnom površinom od 30m2 po etaži. Iako zahtijeva potpunu adaptaciju, kuća ima priključak struje i vode, što olakšava proces obnove.

Posebno privlačna je blizina mora i prekrasnih plaža istočnog dijela istarskog poluotoka, čineći ovu nekretninu izuzetno atraktivnom za one koji cijene život uz obalu. Lokacija pruža jedinstvenu priliku za stvaranje ugodnog obiteljskog doma ili malog ladanjskog utočišta.

Kuća ima vrt površine 240m2. Ovaj zeleni prostor može poslužiti kao prostrano dvorište ili vrt te pridonijeti cjelokupnom šarmu nekretnine.

Njezin je vrt površine 240m2 u suvlasništvu, većinskim dijelom od prodavatelja, jedan dio pripada Republici Hrvatskoj i Općini Raša.

S obzirom na potrebu za potpunom adaptacijom, ova kamena kuća pruža priliku za kreativno oblikovanje prostora prema vlastitim preferencijama. Njezina jedinstvena arhitektura i tradicionalni karakter čine je izazovom za one koji vole obnavljati stare autohtone kuće, vraćajući im ljepotu i funkcionalnost.

Ukupno gledano, ova mala istarska kuća predstavlja ne samo investiciju u nekretninu, već i u životni stil koji cijeni ljepotu prirode i autentičnosti tradicionalne istarske arhitekture.
Za sve dodatne informacije i razgled nekretnine, slobodno nas kontaktirajte kako bi Vam ponudila personalizirani pristup i diskretnu uslugu pronalaska nekretnina po Vašim željama i preferencijama.

ID kod agencije: IS1510762

Sandra Miletić
Agent s licencom
Mob: 091/988-5843
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]

Lorena Kogej
Agent s licencom
Mob: 091/738-7200
Tel: 052/639-276
E-mail: [email protected]
Dogma nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 303689
Zadnja izmjena: 30.04.2024.
Broj prikaza: 707 puta