Susret u sauni

Ovaj oglas je neaktivan

no-image
Opis:

nađimo se u sauni slučajno. Možemo razgovarati dok uživamo u opuštajućoj toplini. Možemo i šutjeti, možemo zadržati ručnike na sebi ili cijelo tijelo osloboditi opuštanju, možemo si dozvoliti malo uzbuđenja, možemo uživati u pogledu, možemo uživati u spoznaji da jedno drugo uzbuđujemo, možemo dodirnuti vlastito tijelo onako kako volimo, možemo se približiti, možemo možda čak i razmjeniti dodire ako to želimo. Može nam biti jako teško zaustaviti se na tome, ali ipak smo u javnosti, a na ostalo nismo spremni.

Ako te privlači što sam opisao, javi mi se na email, čak i ako samo želiš komentirati priču ili podijeliti neku svoju maštariju. Ja sam diskretan, maštovit, 33 god, muškarac OK izgleda, a najvažnije mi je da znaš kako želim da ti druženje samnom bude uvijek ugodno i ako poželiš stati u bilo kojem trenutku, to je u redu jer poštujem tvoje želje. Uvijek!

Podaci o oglasu

Kontakt
 • Zadnja izmjena: 11.01.2017.
Prijavi oglas

Slični oglasi

 • Prijateljstvo i druženje!
  Prijateljstvo i druženje!

  Voljela bih upoznati muškarca do 65. god. za prijateljstvo i druženje koji ne puši i ne pije, vedra sam i vesela osoba.

  Cijena po dogovoru
 • Srodnu dušu tražim
  Srodnu dušu tražim

  Osobu koja će mi biti vjerna, može i suživot kod mene, tražim. Imam 38 godina i tražim dame od 25 do 45 godina. Situiran sam, možemo i na more. Sve je po dogovo...

  Cijena na upit
 • Muškarac iz Rijeke

  Muškarac iz Rijeke, bivši nogometaš, sada poduzetnik, zgodan, slobodan, traži zgodnu studenticu za druženje.

 • Vitalan umirovljenik

  Vitalan umirovljenik, višeg rasta, traži životnu partnericu za suživot.

  Cijena po dogovoru
 • Mladić, 34 godine

  Mlad muškarac, 34 god., traži slobodnu usamljenu ženu do 65 god. za druženje. Prednost Lika, Primorje i sjeverna Dalmacija.

 • Muškarac 42 god.,

  Muškarac 42 god., situiran traži partnericu ili prijateljicu, bez obzira na godine. Budući da slabo izlazim ovim putem tražim partnericu.