Ovaj oglas je neaktivan

Viškovo, centar, poslovni prostor u prizemlju!

  1. 125.000 €
Opis:

Samo u našoj ponudi!

Viškovo, Centar, poslovni prostor u prizemlju!

Prodajemo odličan poslovni prostor u centru Viškova. Stan se nalazi u prizemlju te u blizini svih sadržaja. Idealan je za uredske namjene, a može se koristiti i u druge svrhe.
Poslovni prostor ima 69.52 m2 i smješten je u prizemlju zgrade, a sastoji se od tri prostorije-ureda, hodnika i kupaonice. Poslovni prostor priključen je na gradski plin koji služi za grijanje, toplu vodu i kuhanje. Poslovni prostor odlikuje praktičan raspored prostorija. Velika količina svjetlosti pruža dodatnu toplinu i osjećaj ugode u cijelom prostoru.

Područje općine Viškovo smješteno je sjeverozapadno od Rijeke na površini od svega 20-tak kvadratnih kilometara. Blizina Rijeke, Opatije graničnog prijelaza sa Slovenijom, ljepote prirode i pogodnosti življenja u malom mjestu obilježja su koja ovaj kraj čine sve privlačnijim.
Viškovo je danas upotpunjeno svim sadržajima neophodnim suvremenom načinu življenja i poslovanja. U središtu mjesta nalaze se: crkva, škola, dječji vrtić, pošta, zdravstvena stanica, ljekarna, knjižnica, banke, poslovnica FINA-e, kreditno-štedna i osiguravajuća društva, benzinska crpka te niz obrtničko-uslužnih djelatnosti.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja.

ID kod agencije: 11883

Renato Vrčković
Agent s licencom
Mob: +385 91 420 1339
Tel: +385 51 518 174
E-mail: [email protected]
DUX nekretnine d.o.o.

Šifra oglasa: 257904
Zadnja izmjena: 01.07.2022.
Broj prikaza: 8 puta