Baš je falilo imati redikula u Saboru. Ponovo imamo osobu koja će puniti naslove. Provokacije, svađe, izbacivanja. Uvrede, opomene... Svega je falio.

Nedavno su oporbeni zastupnici promatrali kako im vladajući odbijaju sve amandmane. Jer vladajući će napraviti onako kako su zamislili. I jedan zastupnik je rekao da sve to nema smisla. Zašto oni daju amandmane, kada ih vladajući odbijaju. I ostali su se složili s njim, to nema smisla. I onda su se složili da im je vrijeme za odmor. Ustavom zajamčena zimska stanka u radu Sabora traje od 15. prosinca do 15. siječnja. Da se odmore.

Gledaju građani njihovu stanku, odmaraju se više nego djeca u osnovnoj školi. To nema smisla, ali takav je zakon. Tako je kako je.

Oni koji to trebaju mijenjati to neće mijenjati. Jer zašto bi netko mijenjao? Oni koji su došli kako bi mijenjali su shvatili da su u manjini. Pa ne mogu mijenjati.

– Ovo nema smisla.

– A tko je rekao da bi trebalo imati smisla?

– Pa nitko nije rekao.

– U čemu je onda problem?

– Pa u tome što nema smisla.

– Pa nema. Što se prije pomiriš – bolje.

– Neću se pomiriti – ja ću napraviti da ima smisla.

– Ideš u Sabor?

– A kako ću – moram osnovati stranku.

– Pa osnuj.

– Nemam vremena za te stvari u životu.

– Nema smisla?

– Poludjet ću!!

U Novu godinu ulazimo jednako radosno razočarani kao i svake godine do sada. Promjene koje su obećane nestale su zajedno sa radom do 15 siječnja. Sve najbolje.