Građani Rijeke su bili toliko ljuti zbog gubitka gradske  imovine da će se na sljedećem karnevalu još više napiti, raditi još više buke i spaliti još veću lutku

 

Karneval je završio. Ogorčeni građani spalili su lutke od sijena koje su im krive za sve. Ubrzo nakon toga otkrilo se da je neka ministrica udarila djevojčicu bez valjane vozačke dozvole. Da su političari u zadnjih 23 godine u sanaciju brodogradnje utukli 30 milijardi kuna. I da je neka bivša ministrica zaboravila prijaviti neke prihode. Sama je sebe imenovala u povjerenstvo Ministarstva za polaganje stručnog ispita iz arhitekture i za to tijekom četiri godine primila 38.950 kuna koje nije prijavila u imovinskoj kartici.

U međuvremenu smo doznali da će ustupanjem 11 nekretnina ili suvlasništva u nekretninama Grad Rijeka prebiti više od 49 milijuna kuna duga državi. I da to nije sve. Rijeka će i dalje dugovati oko 25 milijuna kuna, a taj dug će se prebiti kad se napravi procjena vrijednosti ostalih nekretnina, uz pripadajuće kamate.

Znači dužni su pa prodaju nekretnine.

Građani Rijeke su bili toliko ljuti zbog gubitka gradske  imovine da će se na sljedećem karnevalu još više napiti, raditi još više buke i spaliti još veću lutku. Ne mogu oni njih zadužiti koliko se ovi mogu dobro napiti i maskirati.

Samo dajte, čekamo vas.