U grupu od 700 europskih boraca za interese doći će i 10-tak hrvatskih ratnika i ratnica. Svatko se bori za interese svoje zemlje. To je ta ujedinjena Europa

 

Nedavno je predsjednica raspisala  izbore za hrvatske predstavnike u EU parlamentu. Do izbora su ostala još dva mjeseca. Tako da do ljeta trebamo istrpjeti još jednu političku kampanju. Lica koja nismo vidjeli godinama i za koje smo mislili da smo ih se riješili, sada će se vratiti i nagovarati nas da im damo još. Izbori za članove Europskog parlamenta iz Republike Hrvatske održat će se u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine.

Do tada, želim vam strpljenje.

-              Ja sam puno napravila za Hrvatsku!

-              Ja sam još više napravio!

-              Ja sam bila jako glasna u svom odboru za ...

-              Ja sam u povjerenstvu za ... branio hrvatske interese.

U grupu od 700 europskih boraca za interese doći će i 10-tak hrvatskih ratnika i ratnica. Svatko se bori za interese svoje zemlje. To je ta ujedinjena Europa. Teško da će netko reći, borim se za interese Europe. Ili, još teže, za interese svijeta. 700 ljudi se bori za interese svojih zemalja, pa onda, rezultat silnih kompromisa i natezanja ispada bolji svijet.

I naša kap pomaže ga tkati.

Izbori za članove u Europski parlament iz Republike Hrvatske održat će se u nedjelju, 26. svibnja 2019. Godine. Do tada, preživite. Poslije toga – Sunce.

U čijem interesu oni svijetli, još nije dokučeno. Možda shvate parlamentarci.