Bit ćemo jedna od najrazvijenijih i najbogatijih država Europe i svijeta!" euforično je obećala Kolinda Grabar-Kitarović u siječnju 2015. godine

 

Od kada je postalo popularno na Internet medijima objavljivati zagonetke umjesto vijesti, čovjeku se teško orijentirati u svijetu.

Primjerice, najavljuju se spektakularne, neviđene oluje i zahladnjenja i orkanski vjetrovi. Onda nakon toga pada kiša pola sata, a nakon toga bude sunčano.

Onda se najavi veliki povratak ljeta, vrućine i sunčano vrijeme. Pa opet padne kiša pola sata, a nakon toga vrijeme ništa posebno.

Tako da je čovjek malo zbunjen.

Ali dobro, navikli smo se mi na to. Ili smo već trebali naviknuti.

Sadašnja predsjednica najavila je u svojoj predizbornoj kampanji  da će Hrvatska biti jedna od najbogatijih država Europe i svijeta.

-              Bit ćemo jedna od najrazvijenijih i najbogatijih država Europe i svijeta!" euforično je obećala Kolinda Grabar-Kitarović u siječnju 2015. godine

Nakon te izjave pala je kiša pola sata i onda je bilo malo sunčano. Pa je opet pala kiša. Do sada još nismo postali najbogatiji i najrazvijeniji. Jedva da smo i država.

Možda je i njena izjava bila još samo od jednih bombastičnih izjava kojom je, kao što mediji skupljaju klikove, ona skupljala glasove.

A ljudi su glasali, samo da vide kakvo nas to čudo očekuje.