Tražite idealne pločice za Vaš dom ili poslovni prostor? Prošli ste desetak dućana i nekoliko web shopova, no i dalje "niste sigurni" u izbor?

Naravno, supruga bi one koje se dizajnom savršeno uklapaju u prostor, suprug bi radije jednostavnije i čvršće... Ipak, oboje ste se složili oko toga da pločice budu izrađene u ekološkim uvjetima.

Puno zahtjeva koje je nemoguće ispuniti?
Zapravo ne, jer tu su talijanske pločice brenda Marazzi.

Ne biste vjerovali, no tvrtka Ceramiche Marazzi ove godine slavi 80. rođendan! Toliki staž vrijedan divljenja zaradili su zahvaljujući:
  • dugogodišnjem iskustvu i tradiciji,
  • garanciji kvalitete,
  • ekološkim uvjetima izrade,
  • atraktivnom dizajnu i velikom izboru te
  • inovativnosti.

Riječ je o vodećem međunarodnom proizvođaču keramike koja je postala uzor mnogim sličnim proizvođačima u svijetu. U svom asortimanu nude više od 5.500 proizvoda raznih veličina, materijala, boja i dezena. Specijalizirani su za proizvodnju i prodaju keramičkih pločica koje se ugrađuju na okomitim površinama podložnima visokom stresu te horizontalnim površinama podložnima frekventnom prometu. Marazzi keramika izdvaja se i po procesu brzog jednostrukog pečenja patentiranog od strane tvrtke 1974. godine, a koji je kasnije postao najraširenija proizvodna metoda u svijetu. Stoga ne začuđuje činjenica da su zadnjih 20-ak godina pločice iz Marazzi linije prvi izbor arhitekata i dizajnera.

Gdje pronaći pločice Marazzi?
Studio Arte iz Rijeke ovlašteni je zastupnik Marazzi keramičkih pločica za Hrvatsku. U njihovoj poslovnici na jednom mjestu (Brnasi 17, Viškovo) možete pronaći sve za opremanje interijera keramičkim pločicama i parketima, kao i ostalim srodnim proizvodima.  Iz ponude izdvajamo nekoliko linija Marazzi podnih pločica, BLEND, CLAYS, TREVERKMOOD, PIETRA DI NOTO, BLOCK i BROOKLYN te nekoliko linija zidnih pločica, kao što su SHINE, LATINA, FOLK, SUITE, DIAMOND i IMPERFETTO. Zadovoljni klijenti iz raznih hotela, restorana, poslovnih zgrada i obiteljskih kuća, toplo ih preporučuju. Zašto, pitate se?

Dosadašnji klijenti Studio Arte-a znaju da izbor keramike ne treba predstavljati gomilu neodlučnosti i problema, nego se može pretvoriti u ugodno iskustvo i izražavanje svačije mašte.

Zanima Vas i ostala ponuda Studio Arte Rijeka? Posjetite njihovu web stranicu.