– Ajd daj mi novac za te dnevnice, pa ću ih ja dati onome koji treba.
– Evo, šefe. Kako vi kažete.
– Tako treba. I dok si mi ti takva, nikad otkaz nećeš dobiti.
– Hvala šefe, to su mi i oni iz HDZ-a rekli.
– Znači dobra si, slušaš bez pogovora?
– To mi je posao...
– A što ako bi, hipotetski naravno, ja kao tvoj šef...
– Napravio nešto protuzakonito?
– Da, tako je, kako si znala?
– Pa to me pitaju svi koji mi postanu šefovi.
– Isto tako, hipotetski?
– Naravno, a kako drugačije, svi smo mi hipotetski lopovi, zar ne?
– Ma to se mi samo šalimo. Dakle, eto, pitam šale radi, što biste vi napravila?
– Ja bi vas odmah prijavila!
– Zbilja!?
– Ma, šalim se, nemojte mi ovdje drhtati od straha.
– Ma ne drhtim ja od straha, ja se smijem. Ha, ha... vidiš?
– Ah, da. Smijete se.
– Znači, ne bi me prijavila?
– Ovako, ako kažem da bi vas prijavila, ja bih dobila otkaz.
– Ma ne biste, to je plemenito...
– Mmm...da. Ali po zakonu moram prijaviti ako vidim nešto protuzakonito.
– Istina.
– Dakle, svodi se na to da li sam ja nešto primijetila, vidjela ili znala?
– Pa, tako govori logika.
– A to da li sam vidjela ili znala, to se može lako dogovoriti.
– Oh, pa vi ste iskusna igračica.
– Ja već dugo radim u Vladi.
– Dobro ćemo se slagati.
16.02.2017.
Uzimanje dnevnica
Izdvojeni članci
Sezonska kuhinja
Rakovica na dva načina
Jeste li ikada probali rakovicu? Ispod opasne vanjštine krije se slatko i ukusno meso. Rakovice je najbolje pripremiti svježe, istog dana ulovljene i po mogućnosti žive
Sezonska kuhinja
Raw Snickers torta
Donosimo recept za zdravu, sirovu verziju Snickers čokoladice u torta obliku. Ukoliko je napravite, možete uživati u slasnom zalogaju bez glutena, bijelog šećera i raznih aditiva!
Sezonska kuhinja
Quiche sa špinatom
Jeste li znali da špinat potječe s Bliskog istoka gdje raste kao samonikla biljka? Špinat možete veoma lako uzgojiti i u svom vrtu ili čak u malo većoj posudi za biljke. Tako ćete si omogućiti gotovo nepresušan izvor ove super hrane.