Takve vozače ste takvim gestama odmah razoružali, jer oni očekuju da će naići na istog divljaka, a kad vide da vi to niste, odustaju od daljnjih izazivanja. Ako netko ispred vas vozi sporo, pa ne zna gdje će skrenuti, a registracija nije iz vašeg kraja, sjetite se da se vozač možda izgubio u nepoznatom gradu i da bi se to i vama negdje drugdje moglo dogoditi, pa vam ne bi bilo svejedno da vam se netko nabija na branik i trubi kao da je svadba. Naročito se treba lijepo odnositi prema ženama za volanom. Bit će vam zahvalne, a vi samo odgovorite: „Ja sam za fairplay... A možda i za kavu...“
Fair play

Takve vozače ste takvim gestama odmah razoružali, jer oni očekuju da će naići na istog divljaka, a kad vide da vi to niste, odustaju od daljnjih izazivanja. Ako netko ispred vas vozi sporo, pa ne zna gdje će skrenuti, a registracija nije iz vašeg kraja, sjetite se da se vozač možda izgubio u nepoznatom gradu i da bi se to i vama negdje drugdje moglo dogoditi, pa vam ne bi bilo svejedno da vam se netko nabija na branik i trubi kao da je svadba. Naročito se treba lijepo odnositi prema ženama za volanom. Bit će vam zahvalne, a vi samo odgovorite: „Ja sam za fairplay... A možda i za kavu...“
Izdvojeni članci
Crumble s trešnjama
Od trešanja možemo raditi kompote, džemove, marmelade, likere, rakije, piree, pjenice, umake, voćne salate, torte i kolače… No ipak su najslađe svježe! A ako ih imate viška, isprobajte ovaj brz i ukusan desert – crumble s trešnjama!
Palačinke od medvjeđeg luka
Medvjeđi luk – poznat i kao srijemuš, crijemuš, divlji ili šumski luk – raste po sjenovitim i vlažnim šumama, uz šumske putove i potoke, gdje često u gustim populacijama u potpunosti prekriva šumsko tlo. Svi dijelovi biljke su jestivi, a okusom podsjeća na češnjak ili vlasac. No, prilikom berbe treba biti oprezan jer na istim staništima često rastu i otrovne biljke poput mrazovca i đurđice
Panna cotta od jagoda – savršena proljetna slastica
Panna cotta, tradicionalni talijanski desert iz regije Pijemont, u prijevodu znači „kuhano vrhnje”. Ovaj desert jednostavan je za pripremu, a elegantnog je izgleda i bogatog okusa. Najčešće se poslužuje u restoranima i slastičarnicama, no savršeno uspijeva i u kućnoj radinosti