Marcin Wielgosz za poljsku tvrtku Merely dizajnirao je module za sjedeće garniture s drvenim stolićima, a moduli se mogu složiti na brojne načine, ovisno o potrebi


Pronaći komad namještaja koji će funkcionalno, estetski i veličinom odgovarati prostoru za koji se kupuje nije nimalo jednostavno, dobrim dijelom zato što odluka o tome znači da s određenim komadom namještaja treba živjeti, a on je takav kakav je i ostaje takav. No, što kada bi se namještaj mogao podešavati prema potrebama koje se pojave u kućanstvu?

Vođen tom idejom, Marcin Wielgosz za poljsku tvrtku Merely dizajnirao je modularni namještaj Hocky koji se jednostavno može preslagivati kako bi se stvorile drugačije forme. Konkretno, dizajnirao je module za sjedeće garniture s drvenim stolićima, a moduli se mogu složiti na brojne načine, tako da stolići mogu služiti kao radni stol, stol za igru djece, kao naslon za ruke, poslužavnik, a moduli garniture se mogu složiti tako da funkcioniraju kao zasebna fotelja, kao ležaj, kao kutna garnitura... Ovisno o tome gleda li se televizija ili je vrijeme za igru, učenje, odmaranje, druženje, garnitura se jednostavno može složiti u onaj oblik koji je potreban u tom trenutku!

Više o ovoj ideji na: www.merely.pl