ShopLocket je internet stranica/servis gdje svatko u nekoliko sekundi može kreirati korisnički račun i početi prodavati svoje proizvode ili usluge


Za sve oni koji žele prodavati svoje proizvode, a pokretanje trgovine ili online trgovine  financijski im nije baš najprihvatljivije rješenje, posebice ako je riječ o manjem asortimanu ili tek nekoliko proizvoda koji se prodaju kao dodatna djelatnost, pojavili su se načini da se takvi proizvodi ponude na prodaju na jednostavniji i brži način.

ShopLocket je internet stranica/servis gdje svatko u nekoliko sekundi može kreirati korisnički račun i početi prodavati svoje proizvode ili usluge. Kad se registrirate (a jedini uvjet je Paypal ili Stripe korisnički račun kako biste mogli primati uplate), vrlo brzo možete kreirati oglas za svoj proizvod koji na sebi ima ugrađenu i tipku za kupnju. Kreirani oglas potom dobiva svoju jedinstvenu web lokaciju i možete ga podijeliti putem socijalnih mreža (Facebooka, Twittera...), poslati mailom ili postaviti na svoju internet stranicu ukoliko ju imate. Uplate se, kako je već napomenuto, primaju preko Paypala ili Stripea, a do prve ostvarene prodaje usluga je besplatna.

Tek nakon što ostvarite prvu prodaju, ShopLocket će naplatiti 2 dolara za korištenje usluge, a od svake sljedeće prodaje ostvarene preko njihovog servisa, ShopLocket uzima naknadu u visini 2.5% naplaćenog iznosa. Ovaj online servis za prodaju idealan je za male poduzetnike, kreativce koju izrađuju razne predmete – nakit, odjeću i sl., no, na ovaj način može se prodavati zaista svašta, a brojne mogućnosti i način na koji će iskoristiti pogodnosti ovakvog servisa, prije svega ovise o samom prodavaču.


Više o ovoj ideji na: www.shoplocket.com