Ideja je izvrsna za sve dobre poznavatelje tradicionalnih receptura pripravljanja prirodnih sirupa od maline, borovnice, duda, bazge…


Domaći proizvod, po tradicionalnom receptu, prirodno i zdravo… Nešto što potpada pod navedene marketinške slogane uvijek je plijenilo pažnju. S razlogom, naravno, jer u općoj poplavi raznoraznih proizvoda sumnjive kvalitete, podrijetla i sadržaja, ono domaće, zdravo i provjereno opet se traži, ovaj put s puno više respekta nego ikad prije. Jedna od ideja na tim temeljima je i proizvodnja domaćih sirupa. Ideja je izvrsna za sve dobre poznavatelje tradicionalnih receptura pripravljanja prirodnih sirupa od maline, borovnice, duda, bazge, majčine dušice, matičnjaka i sl.

Proizvodi se mogu pripravljati u kućnoj radinosti, a plasirati preko trgovačke mreže ili angažiranjem akvizitera. Naravno, kako bi navedeni proizvodi pronašli i odgovarajući broj potrošača, pogodno je plasirati ih u urbanom području i/ili u posjećenim turističkim središtima kao dio turističke ponude. Najvažniji elementi su naravno same recepture i kvaliteta proizvoda.