08.09.2011.

Zajedničke večere ljubitelja hrane

Večere Foodhosta održavaju se u domovima sudionika gdje domaćin večeri kuha sam ili svatko donosi neko jelo koje je  pripremio kod sebe


Uz rastući trend kulinarskih emisija na televiziji, i sve veći broj kuhara-zvijezda, porasla je i učestalost kuhanja kod kuće, te želja ljudi za učenjem novih kulinarskih vještina i isprobavanjem novih kombinacija okusa. Foodhost je ideja u nastajanju koja se izvrsno uklopila u navedeni trend. Putem svoje internet stranice Foodhost spaja ljude za zajedničke večere na način da se osoba registrira na njihovoj stranici, potom pretraži večere koje će se odvijati u njezinom gradu u nadolazećem razdoblju, a nađe li nešto što joj odgovara, može rezervirati svoje mjesto.

Večere se održavaju u domovima sudionika gdje domaćin večeri kuha sam (u varijanti gdje se svaki tjedan sudionici izmjenjuju u pripremanju večere) ili svatko donosi neko jelo koje je pripremio kod sebe. Rezervacija mjesta dođe oko 2 funte (15-ak kuna). Ova ideja predstavlja izvrstan način da se  upozna druge ljubitelje dobre kuhinje i da se isprobaju novi recepti, a svakako i da se jeftino večera izvan kuće. Foodhost surađuje i s lokalnim proizvođačima i distributerima hrane kojima ovakva mreža služi kao odličan marketing. 

Više o ovoj ideji na: http://www.foodhost.co.uk/

Podijeli