Pogodi kada je došlo do njegovog naglog interesa za mojim društvom? Tek kada sam si organizirala život prema svojim guštima i kada on više nije bio centar mog života.

 

  1. Iskreno mu kažeš da ti ne daje dovoljno pažnje

Ako svom dragom kažeš: „Zašto se ne makneš s Interneta i ne prošetaš sa mnom“ ono što on čuje je kritika. Teško da ćeš ga tako inspirirati da bude pažljiviji ili da razgovarate cijelo popodne.

 

  1. Tražiš da ti se posveti

Hoćeš li doći doma ranije tako da možemo biti skupa popodne? Kako to da na početku veze nisi to morala pitati, nego ga se nisi mogla riješiti? Mora da sada radiš nešto što ga tjera od tebe.

 

  1. Čekaš da dođeš na red

Nekada mi se sve vrtjelo oko njega.  Prilagođavala sam se njegovom rasporedu.  Bila sam sretna kada bi došla na red jer sam mu konačno mogla istresti svoje nezadovoljstvo radi čekanja. Naravno, izbjegavao me tada još više. Pogodi kada je došlo do njegovog naglog interesa za mojim društvom? Tek kada sam si organizirala život prema svojim guštima i kada on više nije bio centar mog života.

 

  1. Zanemaruješ svoje gušte

Kako bi mu bila što bliže počinješ se baviti planinarenjem, njegovim omiljenim hobijem. Ubrzo si shvatila da ne uživaš u planinarenju ni blizu kao on, ali ne odustaješ. Odrađuješ ga. Tu vibru on jako dobro osjeća i ne cijeni tvoju žrtvu.  Razgovori o planinarenju su usiljeni. Upće niste povezani. Onog momenta kada si odustala od planinarenja i vratila se fitnessu, procvala si. Oboje ste odahnuli. Sada si zadovoljna, a to ga poput magneta privlači k tebi.

 

  1. Preuzimaš njegove odgovornosti

Odrađuješ nešto za njega jer, ako bude slobodan, moći će se posvetiti tebi. Kada mu npr. pakiraš ručak podsjećaš ga na mamu,  a mame se vole na puno drugačiji način. Muškarac je ispunjen i sretan kada može poboljšati život svojoj partnerici, a ne kada se ona trudi poboljšati njegov. Jedino što želi od tebe je da si pored njega sretna i da cijeniš ono što radi za tebe. Tada si mu neodoljiva i poput magneta je privučen tebi. Provjeri koliko je čvrsta tvoja veza i koliko si bliska s partnerom.

Kliknite ovdje i preuzmite svoj poklon, vodić -Tri koraka da vas partner počne doživljavati i slušati za manje od minute.